4 bedste ansigtsserummer mod rødme [Rangliste med topprodukter]

Rødme og synlige blodkar er de to karakteristiske træk ved hud med couperose. Selvfølgelig er listen langt længere, nogle gange virker den nærmest endeløs. Da hud med couperose er delikat og tynd, så udvikler den ofte en reaktion på eksterne faktorer, der ellers ikke påvirker andre hudtyper.

For at hjælpe hud med couperose til at se fejlfri ud, så skal det have den rette pleje og plejeprodukter. Det er derfor det anbefales kun at vælge kosmetik, der er målrettet karsprængninger og rødme, men som samtidig er mild mod reaktiv hud.

I denne artikel præsenterer vi dig for en rangliste over de bedste ansigtsserummer designet til hud med couperose. Disse produkter modtager mange positive anmeldelser overalt i verden. Vi har tjekket dem for dig og valgt den der, efter vores mening, er det bedste tilbud.

Har min hud couperose?

Nogle gange er vi ikke helt sikre på hvilken hudtype vi har. Det bliver endnu mere forvirrende når vi ældes. Hvorfor? Fordi jo ældre vi er, jo højere er sandsynligheden for, at vores hud ændrer sin type. Måden vi behandler vores hud dagligt, behandlingerne vi bruger, maden vi spiser – det hele påvirker huden.

Selvfølgelig har hver hudtype sin karakteristiske træk, og det samme gælder for hud med couperose. Hvilke tegn fra din krop bør forbindes med couperose?

  • høj følsomhed overfor eksterne faktorer (f.eks. sollys, hurtige temperaturskift, krydret mad)
  • opståen af vaskulære læsioner (aka karsprængninger)
  • opståen af rødme
  • prikkende og brændende fornemmelser

Interessant nok, så virker størstedelen af serummerne i denne rangliste også for tør, sensitiv og moden hud, på trods af, at de er lavet til hud med couperose og rødme.

Er det værd at bruge penge på et ansigtsserum?

Ny undersøgelser viser, at forbrugere sjældent bruger ansigtsserummer. Rensegels og ansigtscreme anses for at være obligatoriske elementer i skønhedsrutinen, som de fleste forbrugere ikke kan forestille deres liv uden. Serummet behandles dog ofte som en unødvendig udgift. Og det er en skam, for ansigtsserummet er det eneste plejeprodukt der trænger ind i huden for at forbedre tilstanden indefra. Når det gælder påføring, så er der ingen bestemt tid på dagen hvor du skal bruge det, for at få de bedste resultater. Det betyder, at du kan introducere serummet til din skønhedsrutine om morgenen og/eller aftenen.

Nu hvor det er klart hvorfor et ansigtsserum bør være et essentielt element i hudplejerutinen, så lad os gå videre til at vælge det mest passende til dig.

Hvilket ansigtsserum til hud med couperose og rødme bør du vælge?

Desværre så findes der ikke mange serummer til hud med couperose, som ikke udløser irritation. Heldigvis er der et par brans, der har formået at lave fantastiske produkter, der i stedet for at forårsage dårlige reaktioner, i stedet giver fantastiske resultater. Så hvilke produkter drejer det sig om?

Til denne rangliste har vi gennemgået snesevis af ansigtsserummer til hud med couperose. For at vælge det bedste, så har vi analyseret deres INCI for at fjerne produkter, der er lavet med uønskede ingredienser, såsom alkoholer. Vi leder også efter vegetabilske ekstrakter, som er yderst vigtige i plejen af hud med couperose. Nogle af ingredienserne vi ledte efter var: hestekastanje ekstrakt, vitamin C og glycerin.

Tilgængelighed, størrelse og pris er de andre tre aspekter, vi inkluderede i vores overvejelser under udvælgelsen.

TOP 4 bedste ansigtsserummer til hud med couperose og rødme

Nummer 1: Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil face serum virker til at være det hyppigst valgte produkt, der håndterer problemer der er typiske for hud med couperose. Når man spørger om produktets fordele, så nævner forbrugerne de hurtige effekter, mens hudspecialisterne peger på formlen. Listen over ingredienser er helt klart kort, hvilket vi også synes er et stort plus – produktet er fri for alkoholer, silikoner og uønskede konserveringsstoffer. Fire planteekstrakter (lindetræ, cypresskogler, kastanjebark, punarnavarod) har ansvaret for at forbedre hudens udseende, mens den samtidig bliver sundere og mere resistent overfor irritationer. Den primære fordel ved Nanoil Anti-Redness Face Serum er, at blodkarene bliver forstærkede. Det har en direkte effekt på at reducere problemet med vaskulære læsioner. Derudover fjerner serummet pgimentpletter og efterlader huden med en jævn tone. Sidst men ikke mindst bliver huden fugtet, næret og beskyttet mod for tidlig aldring. Resultaterne leveres hurtigt.

Nanoil face serum til hud med couperose er et budgetvenligt produkt. Det kommer i en flaske på 50 milliliter, så den kan holde i lang tid. Nanoil Anti-Redness Face Serum er et 100% vegansk produkt.

Mere information + brugsvejledning på nanoil.dk

Nummer 2: OLEHENRIKSEN Truth Serum, Collagen Boosted with True-C Complex

Dette produkt tilhører den orange lysnende hudserie fra OLEHENRIKSEN. Det bedste ved dette serum er formlen, som inkluderer et derivat af vitamin C, appelsinekstrakt, kollagen og endda hyaluronsyre. Brugere pointerer, at Truth Serum giver omgående lindring. Huden føles også fugtet. Jo mere serum der bruges, jo lysere bliver rødme og andre typer misfarvninger. Takket være indholdet af antioxidanter, så efterlader dette produkt huden fast og sløver aldring. Da det ikke danner nogen fedtede rester, så kan OLEHENRIKSEN Truth Serum, Collagen Boosted with True-C Complex bæres under make-up. De fleste brugere kan lide den friske, oplivende aroma af appelsiner. Gelteksturen virker ikke til at være et hit blandt testerne.

Olehenriksen serummet sælges i en 30 ml plastikflaske med en pumpedispenser. Desværre er prisen per flaske ret høj. Der er også lidt problemer med tilgængelighed.

Nummer 3: Caudalie, Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting

Dette franske brand, Caudalie, informerer på deres hjemmeside, at deres serum passer til selv de mest krævende hudtyper, hvilket også inkluderer dem med couperose. Dens primære opgave er at lysne al misfarvning, uanset årsag, udjævne hudtonen, og tilføje en sund glød til huden. Formlen indeholder viniferin, som er en ingrediens der opnås fra grapejuice. Interessant nok, så kan iniferin kun findes i Caudalie-produkter. Apropos kompositionen, så indeholder Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting 98% naturlige komponenter. De andre gode nyheder er, at indpakningen – glasflasken og plastiklåget – er lavet af genanvendelige materialer. Det sjove er, at aromaen virker til at være det største problem blandt brugerne: Nogle elsker den, andre hader den.

Selvom Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting kun indeholder 30 milliliter, så varer det i ret lang tid. For at få de ønskede resultater, så skal det påføres hyppigt i en længere tidsperiode.

Nummer 4: Origins, Mega-Mushroom Serum

Her er endnu et ansigtsserum, der er lavet af imponerende ingredienser. Først og fremmest, så finder du ikke noget SLS eller mineralske olier i flasken. I stedet får du honning, bivoks, havtorn og reishi-svampe. Den sidste ingrediens virker til at være den mest interessante. Det viser sig, at det er en antioxidant, så den sløver aldring. Udover det, så vedligeholder den også hydration i huden. Listen over ingredienser er længere, da Origins Mega-Mushroom Serum også er fyldt med plantebaserede olier. Desværre er INCI-listen ret lang og indeholder et par enkelte aromatiske komponenter, hvilket øger risikoen for irritation. Når det bruges jævnligt, så efterlader serummet huden lysere og med en mere jævn tone, fugtet og glat.

Origins serum er det eneste produkt fra Mega-Mushroom-serien der er rettet mod at lindre irritation. Det er et vegansk produkt der findes i 3 størrelser: 30, 50 og 100 ml.