Vi har GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser under lup. Er det efterspørgslen værd?

fugtgivende ansigtscreme

Missionen for det maltesiske mærke GHASEL er at skabe premium hudplejeprodukter. Af denne grund er der lanceret en unik dag og nat fugtighedscreme – Maltese Honey Face Moisturiser. Dette specielle skønhedsprodukt giver den nødvendige 24-timers hydrering.

GHASEL fugtighedscreme er blevet forfinet til at opnå størst mulige hudplejefordele. Det honningbaserede produkt fra Malta har skabt en del røre på produktmarkedet. Dette utroligt fugtgivende og regenererende produkt med anti-age egenskaberne er den mest eftertragtede nærende ansigtscreme.

Vi ved, hvordan man leverer værdifuld hydrering

GHASEL giver hurtig regenerering til træt, mat og glansløs hud. Den er et kraftfuldt energiboost til alle hudtyper, og er perfekt til både morgen- og aftenhudpleje. Hvis den bruges regelmæssigt fremmer den hudens forsvar mod daglige angreb af skadelige miljøfaktorer som frie radikaler, ekstreme temperaturer eller UV-stråler.

Maltesisk honning i kombination med vitaminer, mineraler, olier og planteekstrakter leverer en bølge af hydrering. Den styrker hudens tilstand og struktur og forbedrer dens udseende lynhurtigt. Den delikate honningduft giver den ultimative komfort ved anvendelse.

GHASEL – fri for konserveringsmidler, parabener, GMO’er og silikoner.

Dette produkt er fri for skadelige ingredienser. Derimod indeholder det:

  • Maltesisk honning: en unik substans med kraftfulde, fugtgivende egenskaber. Den udglatter huden og giver et ungdommeligt og strålende udseende. Dens antibakterielle egenskaber fungerer godt til behandling af acne. Den anbefales til tør, normal, problematisk eller allergi-udsat hud. Den forbedrer hudens smidighed og elasticitet. Den er desuden et remedie mod rynker og fine linjer.
  • Sheasmør: forhindrer vandtab og giver en følelse af kontinuerlig fugtgivende egenskaber og pleje. Ideel til fedtet, normal, akne-udsat eller kombineret hud. Det har desuden beroligende egenskaber og lindrer irritation og hudproblemer. Det stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin, der er vigtige for at bevare hudens ungdommelige udseende. Det understøtter herudover hudens regenererende proces og virker udglattende på rynker.
  • Koffein: har en stimulerende effekt på træt hud. Det styrker blodkarrene og fremmer blodcirkulationen og leverer styrke og energi til huden. Det reducerer hævelser og mørke rande og fjerner træthedstegn. Det giver et strålende og friskt udseende.
  • Ricinusolie: er en kosmetisk ingrediens, der har været kendt i århundreder. Dens antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber er fremragende til at løse hudproblemer. Ricinusolie er vigtig for hudens regenereringsproces.
  • Vitamin B6: en kraftig antioxidant med anti-inflammatoriske og anti-age-egenskaber.
  • E-vitamin: tocopherol neutraliserer de frie radikaliers skadelige virkninger. Den forhindrer hudlipidnedbrydning, fremmer cellemetabolisme og forbedrer hudens smidighed og elasticitet. Den gør hudtonen ensrettet, bekæmper misfarvninger og styrker blodkarvæggene.
  • Grøn teekstrakt: uundværlig til forurenet, tør, akne-udsat eller fedtet hud. Den har tonende og regenererende egenskaber, reducerer betændelse og lysner huden, hvilket øger den sunde hudtone.
  • Salvieekstrakt: minimerer porer og betændelse. Regulerer talgkirtlerne og forhindrer uskønt skinnende hud. Dens rensende og tonende egenskaber forhindrer dannelsen af ​​hudorme og pletter.
    Lær mere: www.ghasel.mt