DIY vippebuketter – De 5 bedste produkter!

Fyldige, flotte og definerede – det er enhver kvindes drømmevipper. Kvinder bruger ofte forskellige strip lashes eller mascaraer, som skulle give fantastiske resultater. Desværre er det ikke altid lige let. Vippebuketter til hjemmebrug kan vise sig at være den bedste løsning. Men hvilket produkt er det bedste?

De bedste falske vippebuketter til hjemmebrug – hvilke produkter er værd at lægge mærke til?

Mange skønhedsbrands har lanceret deres egne eyelash styling-produkter. Kvinder var vilde efter at teste dem så hurtigt som muligt, hvilket ikke er en overraskelse, da det for bare et par år siden virkede helt umuligt at påsætte eyelash extensions selv uden en kosmetolog.

Men i dag kan du sætte dine vippebuketter på derhjemme på et par minutter. Man kan roligt sige, at Beatu-markedet bogstaveligt talt er blevet oversvømmet med vippebuketter til DIY-applikation derhjemme. Hvert mærke kommer med flotte udtalelser, som derefter bliver verificeret af brugerne.

Der er flere produkter, der faktisk er værd at være opmærksom på. Det er derfor, vi har lavet følgende rangliste. Vi har samlet de bedste vippebuketter, som bestemt ikke vil skuffe kvinders forventninger.

Vippebuketter til hjemmebrug – lad os se nærmere på dem!

At tilbringe flere timer i en skønhedssalon plejede at være en plage for mange kvinder. Kvinder er begyndt at overveje de omkostninger, som semi-permanente eyelash extensions medfører. Derfor er det ikke overraskende, at hvis der er mulighed for selv at påsætte lash extensions derhjemme, vil det være mere end positivt. Nøglen til DIY eyelash extensions er dog at vælge det rigtige produkt.

Her er en liste over de bedste Vippebuketter, som enhver kvinde bør være opmærksom på!

1. Nanolash vippebuketter DIY Lash Extensions

Førstepladsen på ranglisten går til DIY Eyelash Extensions fra Nanolash. Dette produkt er førende inden for DIY-øjenvippestyling. I mange år har Nanolash-brandet tilbudt damer produkter af høj kvalitet designet til at hjælpe med at passe på sarte vipper. I dag er DIY Lash Extensions en sand innovation inden for styling af dem.

De færdiglavede vipper kommer i en æstetisk æske, der er godt beskyttet mod skader. Sættet består af 36 vippebuketter. De er bløde, fleksible og ligner naturlige vipper på en prik.

I pakken er der 3 længder af falske øjenvipper: 10, 12 og 14 mm. Det giver dig mulighed for at skabe lige det vippelook, du ønsker. Hvis du bruger de korte Nanolash vippebuketter i hjørnerne og de længere i midten, kan du opnå en cat-eye-effekt. Hvis du kun bruger de længste vippebuketter, kan du skabe Russian Volume-vipper. Hvis du derimod ønsker et fint ash-look, der er ideelt til hverdagsbrug, fungerer de korteste vipper fra DIY Lash Extensions perfekt til dette.

Hele påsætningen er ekstremt enkel og bør ikke tage mere end 10 minutter. Det har ikke betydning, om du har nogen tidligere erfaring med det. Alt, hvad du skal gøre, er:

  • Påfør bonderen på øjenvipperne – den bliver klæbrig efter kun 30-60 sekunder, hvilket gør, at den skiller sig ud fra andre formler
  • Påfør den valgte vippebuket ca. 1 mm fra vippekanten, og tryk den ned
  • Kom sealeren på det færdige look for at få den rette effekt

Kvinder kan vælge mellem op til 8 forskellige typer øjenvipper, så de med garanti kan finde det perfekte produkt.

Det er værd at bemærke, at man også kan købe et helt eyelash extensions-kit. Ud over vippebuketterne indeholder det professionelt tilbehør som en bonder, en remover, en sealer og en pincet i rustfrit stål. Producenten har sørget for at inkludere alt det nødvendige.

DIY Lash Extensions sikrer en holdbarhed på op til 5 dage. Der har dog været nogle udtalelser fra brugere, der siger, at korrekt efterpleje kan forlænge denne periode betydeligt. Desuden påpeger mange brugere også, at vippebuketter ikke bliver deforme, efter at de er taget af. Alt tyder altså på, at de kan genbruges!

Af samme grund har DIY Lash Extensions fra Nanolash førstepladsen på ranglisten, da de må siges at være fejlfri!

2. Invisi-Lash Kit TATTI

Den anden på ranglisten er vippebuketterne fra Invisi-Lash Kit fra mærket TATTI. Mærket er ret kendt, men bestemt ikke lige så kendte som Nanolash. Disse vippebuketter til DIY-applikation formodes at kunne blive påført på kun 10 minutter. Dog hævder brugerne, at sammenlignet med DIY Lash Extensions er påsætningen af Invisi-Lash-vipper lidt sværere.

Pakken indeholder vipper i 4 størrelser: 8, 10, 12 og 14 mm. De er bløde og lette. Sammenlignet med Nanolash-vippebuketter er det dog usandsynligt, at de kan genbruges. Brugerne påpeger, at der var tilfælde af deformation af vippebuketter eller tab af hår. Derudover kommer vippebuketter fra Tatti på en gennemsigtig strimmel i stedet for sort, hvilket er noget af en ulempe. Denne detalje kan ses tæt på, og den garanterer ikke en bedre effekt. En sort strimmel er en langt bedre løsning, så man kan undre sig over hvorfor producenten har valgt denne løsning.

3. Velour Xtensions Kit

Vipperne fra Velour Xtensions Kit er de næste på listen. Som i det forrige eksempel er det meningen, at de skal give dig mulighed for at skabe ethvert vippe-look på relativt kort tid.

Producenten hævder, at påføringen ikke bør tage mere end 10 minutter. Brugere der ikke har nogen erfaring, skal dog være lidt mere tålmodige. Påføringen virker en smule sværere end med Nanolash vippebuketter. Du skal nøje forberede vipperne først, helst ved hjælp af en øjenvippebukker. Først da vil de falske vipper passe perfekt til de naturlige.

Pakken indeholder vippebuketter i 3 størrelser. Desværre tilbydes der kun én type buk. Det kan give nogle begrænsninger i forhold til at personliggøre dit vippe-look.

Det er meningen, at applikationen skal holde i op til flere dage. Producenten angiver ikke nøjagtigt, hvor længe Velour Xtensions Kit-vipper kan bæres. Der er altså en god chance for, at de holder 2 dage for nogle brugere og 4 dage for andre. Det er kun angivet, at meget her afhænger af de naturlige vippers tilstand og den enkelte. Sammenlignet med DIY Lash Extensions virker det ikke som en tilfredsstillende holdbarhed.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Den næste på listen er Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Igen kan disse vippebuketter påføres på få minutter. Producenten angiver dog ikke nøjagtigt, hvor lang tid det tager at påføre dem. I tilfældet med Nanolash vippebuketter var der en klar angivelse – 10 minutter, og dine vipper er færdige. I dette tilfælde afhænger meget af den enkeltes færdigheder.

Vippebuketterne fås i forskellige størrelser. Dermed kan brugerne tilpasse dem til deres øjenform. Problemet synes dog at være tykkelsen af de enkelte hår og deres identiske snit i hver vippebuket, uanset deres længde. Hvis du kigger nærmere, kan du nemt se forskel på kunstige og naturlige vipper.

Selve applikationen kan vare i op til flere dage. Det hele afhænger dog af efterplejen. Producenten påpeger, at selv den mindste kontakt med vand kan påvirke holdbarheden. Det bør du være opmærksom på.

5. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit indeholder vippebuketter i forskellige størrelser. Hele kittet kommer med det nødvendige tilbehør for at gøre påsætningen lettere. Det er dog ikke et komplet kit. En overnighter, der sikrer flere dages brug, og en remover til at fjerne vipperne skal købes separat.

Producenten forsikrer, at det kun tager 10 minutter at få det ønskede resultat. Brugere bemærker dog, at bonderen ikke kommer med en velformet applikator, hvilket gør det lidt svært at bruge den.

Disse vippebuketter kan påføres under og oven på dine rigtige vipper. De burde holde i 4-5 dage, så længe du også køber en overnighter. Dette produkt har dog en stor ulempe – det har en negativ effekt på selve vippebuketterne, hvilket gør dem uegnede til at blive genbrugt, når de fjernes.

Vippebuketter til hjemmebrug – opsummering af rangliste

Udseendet af DIY vippebuketter på skønhedsmarkedet kan betragtes som en sand revolution. Takket være dem kan enhver kvinde ændre sit look kun få minutter helt uden at forlade hjemmet.

Det er dog afgørende at vælge det rigtige produkt. DIY Lash Extensions fra Nanolash er den absolutte førende her. Disse vippebuketter til DIY-applikation er blevet godkendt af mange kvinder verden over. Dette kan bekræftes af masser af positive anmeldelser, der findes online.

Damer, når I vælger jeres vipper, skal i først og fremmest tænke på jeres behov. Det er værd at overveje, hvilket vippelook du går mest op i, og hvad du sætter mest pris på ved dine færdiglavede vippebuketter. Ved hjælp af denne måde er det endnu nemmere at vælge det bedste produkt.

Jo bedre vippebuketterne er, desto lettere bliver det at sætte dem på, og jo bedre ser de ud. Takket være dem kan kvinder genvinde tilliden til deres eget look!