Styling af kort hår med Matrix Gel

Det er slut med at bøvle med krusede, stædige lokker. Design Puls Matrix Rock Solid Gel er berømt for at være det bedste hårprodukt til frisuretæmning.

Alle produkter fra Design Puls serien er specielt udviklede til at gøre det muligt for dig at skabe præcis det look du gerne vil have. Produkterne kan bruges på alle hårtyper – selv farvet og krøllet. Matrix Company sælger deres shampooer, balsammer, og andre hårplejningsprodukter til nogle af de bedste frisører i verden.

matrixMatrix Gel er blevet ekstremt populær verden over og både bruges og anbefales af nogle af de bedste hårstylister fra film- og modeindustrierne. Matrix Company arrangerer adskillige catwalk shows hvor passionen får hår styling spredes. Rock Solid Gel kan købes hos mange af Storbritanniens bedste frisører, så du kan have det stående hjemme på dit eget badeværelse. Produktet er perfekt til styling af kort hår – men hvad er det der gør gelen så populær?

Gelen får håret til at blive på plads i timevis, selv hvis det udsættes for hård vind og skybrud. Gelen dækker håret og efterlader ingen hvide pletter når den er tør. Derudover giver den ikke håret et glansfuldt look, hvilket gør at det bliver ved med at se naturligt og sundt ud. Du kan give dine lokker en styling med en kam, diffuser, eller fingrene. Du behøver ikke engang bekymre dig om dit hår når solen står højt på himlen – Matrix Rock Solid Gel indeholder solcreme så dit hår altid er beskyttet mod solens hårdeste stråler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *