Plejende Lashcode mascara. Fortryllende look før du når at blinke

bedst sælgende mascara - LashcodeLASHCODE er en innovativ mascara der giver make-up en hel ny betydning. Den sørger for at øjenvipperne ser fejlfri ud og giver dem en flot form. Den plejer også de skrøbelige hår for at fremhæve deres naturlige skønhed. Og det bedste ved mascaraen er, at den udfører alle de førnævnte opgaver på samme tid.

Make-up handler ikke bare om at se fejlfri ud for enhver pris. Det opstod for at fremhæve kvinders naturlige skønhed, i stedet for at få udført skadelige behandlinger for vipperne, som lash extensions, så er det bedre at bruge den beviste løsning – en mascara. Det er også vigtigt at vide at en mascara ikke kun bør fokusere på at mætte vippernes naturlige farve, forlænge og gøre dem mere synlige, men produktet bør også pleje og give vipperne essentielle nærende ingredienser.

HEMMELIGHEDEN VED ET FORTRYLLENDE LOOK

Hemmeligheden er endelig blevet afsløret – vi ved hvordan dine øjne fremhæves på en diskret og effektiv måde. Hemmeligheden findes i en minimalistisk, kulsort og meget glamourøs tube mascara. Kvinder elsker LASHCODE mascaraen da den kombinerer to utroligt vigtige aspekter af make-up.

 1. LASHCODE er den eneste mascara af sin slags hvis intense pigmenter er SWAMPED BY den bedste kombination af forskønnende, plejende og vækstfremmende ingredienser.
 2. LASHCODE er en mascara der har en silikonebørste, designet til at have en præcis virkning. Dens elastiske børster af forskellige længder justerer sig til vipperne, uanset deres størrelse eller form.

ON FLEEK MAKE-UP

LASHCODE giver den bedste løsning til kvinder der vil have fejlfri og holdbar make-up. Den pudderagtige formel dækker hver øjenvippe individuelt med det kulsorte pigment, forlænger og gør øjenvipperne tykkere, takket være hvilket øjnene får en smuk definition, og hver make-up ser mere feminin ud. Det er en mascara der giver øjenvipperne den ønskede favre og form ved at bøje dem og efterlade håret naturligt elastisk. Det vigtigste er dog at effekten er maksimalt holdbar og forbliver fejlfri i mange timer, da mascaraen slet ikke drysser.

LASHCODE fremhæver selv de korteste vipper der findes i øjenkrogene da den præcise stav af silikone og veludviklede børster når ind hvor normale børster ikke kan nå ind. Takket være sådan en applikator, klistrer mascaraen ikke øjenvipperne sammen. Istedet bliver hårene fint adskilte og friseret. Resultatet er enestående naturligt, hvor øjenvipperne er pænere end før.

EFFEKTIV PLEJE

LASHCODE mascara tilbyder en helt innovativ tilgang til make-up. Det giver noget helt anderledes og giver mere end bare en effekt af falske øjenvipper. Dette skyldes sættet af nærende ingredienser, som gør at skønhedsproduktet er i stand til at genopbygge og forstærke øjenvipperne hver gang du tager make-up på. Det som bliver håndteret her, er øjenvippernes fysiske evne kaldet sorption, som er evnen for plejende ingredienser til at trænge ind i kernen af øjenvipperne – deres hårsække.

Den fjøjlsagtige formel af LASHCODE gemmer blandt andet på:

 • Sojaskud – ekstraktet der er ansvarlig for at accelerere vippernes længde; det virker også som en stimulerende ingrediens der modvirker cellernes aldring og forstærker øjenvippernes hårsække, takket være hvilke de falder ud i mindre mængder og vokser langt hurtigere.
 • Hvedeskud – det vegetabilske ekstrakt der udfylder funktionen af genopbyggende og nærende ingredienser for jævne, elastiske og skinnende øjenvipper.
 • Scutellaria baicalensis – ofte kaldet Baikal skjolddrage der indeholder flavonoider der er værdifulde for håret og har oxygenerende egenskaber; det er et naturligt filter der giver beskyttelse til øjenvipperne.
 • Panthenol – det er en plejende ingrediens der betydeligt forbedrer tilstanden af øjenvipperne og genopbygger dem i dybden; det vedligeholder fugtningen ved optimalt niveau takket være hvilken øjenvipperne bliver mere elastiske, bløde og jævne selv efter make-uppen er blevet fjernet.
 • Ungdommens Vitamin – tocopherol, normalt kendt som vitamin E, associeres primært med en anti-oxiderende virkning og en stærk foryngende virkning.
 • Arginin – naturlig aminosyre, hvis opgave er at forstærke den naturlige lipide barriere; her bruges det som et middel der accelererer vippernes vækst, takket være evnen til at absorbere de aktive ingredienser dybt inde i øjenvipperne hurtigere.

19 kommentarer “Plejende Lashcode mascara. Fortryllende look før du når at blinke”

 1. Inga

  Det er sådan SORT farve skal se ud.

  Svar
 2. Sidsel

  Jeg ledte efter mascara, der er holdbar men ikke vandfast, og jeg stødte på en anden artikel om Lashcode, og alle udtalelserne er gode. Men er den virkelig god??

  Svar
 3. Ninna

  alle kan lide noget forskelligt. For mig er det faktisk alletiders mascara, mine vipper er super lange og det holder SÅ længe. Den holder hele dagen uden at man skal friske den op. Du skal selv tjekke det ud, men jeg synes, at det er kosmetik af høj kvalitet.

  Svar
 4. Petra

  Jeg kunne bedst lide, at vipperne bliver bløde, når du bruger denne mascara. Før brugte jeg en mascara, der gjorde vipperne tykke og lange, men de blev så stive, og jeg følte det som om, jeg skulle være forsigtig for ikke at knække dem. 🙂

  Svar
  • Toja25

   ja, det er lækkert, det lagde jeg også mærke til fra første brug, vipperne blev ligesom “elastiske”

   Svar
 5. Vanessa

  helt ærligt har jeg aldrig haft en bedre mascara og jeg har prøvet en hel del. Den lever op til alle mine forventninger: udtryksfulde øjne, ingen sværten eller afskalning, ingen vaskebjørneøjne, og den tørrer ikke ud, når man er halvvejs gennem flasken.

  Svar
 6. Frk.Anne

  Virkningen på vipperne er fantastisk, falske øjenvipper ser endnu mere naturlige ud.

  Svar
 7. Ebba

  Falske vipper ser groteske ud, og jeg foretrækker et mere naturligt look. Det er bedre at bruge et godt øjenvippeserum og en god mascara end at ødelægge øjenvipperne med den slags behandling.

  Svar
 8. Rita

  Jeg har lige begyndt at bruge denne mascara, men jeg ved allerede, at jeg aldrig vil skifte den ud med noget andet 🙂

  Svar
  • Fisken

   Også mig 🙂 indtil for nylig skulle alle de mascaraer jeg havde sidde i et par dage, så de kunne tørre, men den her var fin fra starten. Og oven i købet gør den vidundere med mine øjenvipper 🙂

   Svar
 9. Ellinor

  Fantastisk børste: selv de korteste øjenvipper er nu super lange. Desuden er den elastisk og irriterer ikke. Fantastisk. Simpelthen fantastisk.

  Svar
 10. Hallesen

  har aldrig brugt denne mascara, men jeg tvivler på, den ville pleje vipperne. Jeg vil got tro, at den mirakuløst kan gøre vipperne tykkere og længere, men jeg tror ikke, at vipper vil vokse hurtigere eller noget.

  Svar
 11. Simone

  Jeg har ikke brugt den længe nok til at se, om vipperne rent faktisk bliver plejet bedre, men efter mindre end en måned virker de stærkere og ikke så tørre og stive. Måske virker de der plejende ingredienser virkelig.

  Svar
 12. Veronika Valby

  Skal bare ha den her mascara ????

  Svar
 13. Trine

  Når men lægger makeup med den her mascara er det et kunststykke! 🙂

  Svar
  • Heksemor

   med den her mascara kan man endda droppe eyelineren helt, for øjnene ser fantastiske ud.

   Svar
 14. Kære_Karin

  Hvor drøj er den, for jeg betalte engang en formue for en luksusmascara og efter 2 måneder var den så tør og tyk at den slet ikke kunne bruges mere- klumper på vipperne og så skallede den af efter nogle timer.

  Svar
 15. Ester

  Fin til sidste dråbe, jeg havde ingen problemer i 6 måneder, hvor jeg brugte den hver dag

  Svar
 16. Tanja F

  det er en skam, der ikke er foundation, der holder så længe. Den her mascara skal ikke genopfriskes en eneste gang i dagens løb, men jeg skal pudre to gange..

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *