Lash lift og lamination kits – rangering af de bedste sæt til hjemme brug

Øjenvipper spiller en virkelig stor rolle i alles udseende. Smukke, plejede og bukkede vipper fremhæver øjnene perfekt og bringer deres dybde ud. For at nyde denne effekt på naturlige vipper, skal du vælge lash lift og lamination. Hvad involverer de? Hvor lang tid tager en eyelash lamination og hvordan udfører man det derhjemme? Her er de bedste lash lift kits. 

De bedste lash lift kits - rangering

Eyelash lift og lamination – hvad er det? Hvordan udfører man dem derhjemme?

Lash lift og laminerings behandlinger er stigende i popularitet i skønhedssaloner. Disse behandlinger involverer at bukke og løfte naturlige øjenvipper samt nære dem på samme tid. Det blev tidligere kendt som en lash perm.

Et lash lift involverer at løfte og bukke naturlige vipper mest muligt, uden at bruge en øjenvippebukker. Dette er et godt alternativ, taget i betragtning af den lave risiko for at skade vipperne. Hvad bruges til dette formål? Til lash lift bruges der specielle produkter, der trænger ind i hårets struktur, hvilket gør det mere modtageligt for bukning og derefter fikser effekten. For at forme vipperne ordentligt bruges silikoneforme. 

Hvad er øjenvippe laminering? Denne behandling gør det muligt for dig at nære øjenvipperne yderligere, udfylde hullerne og gøre dem visuelt tykkere. Alt sammen på grund af påføring af nærende ingredienser, hvoraf den vigtigste er keratin.

De bedste lash lift kits – rangering af 7 sæt til hjemme brug

Laminering af vipper derhjemme er en proces, der er meget enklere, end den ser ud ved første øjekast. Selv for amatører. Især hvis du vælger det rigtige eyelash lamination kit. Ranglisten afslører syv forslag, der fungerer perfekt til dette formål. Nogle af de præsenterede sæt, er valg som selv en professionel kosmetolog ville sætte pris på. 

1. Nanolash lash lift and lamination kit

De bedste øjenvippeløft-sæt

Et professionelt eyelash lamination kit med omfattende indhold, indholdsrige formler og en fornuftig pris. Lash Lift Kit fra Nanolash kom på førstepladsen af en grund. Dette sæt er et komplet produkt. Den indeholder alle de mest nødvendige produkter og tilbehør. Indholdet af sættet giver dig mulighed for at udføre op til 10 fulde applikationer.

Hvad indeholder et lash lift kit fra Nanolash? Producenten leverer 10 pakker hver af en aktivator, neutralisator og keratin booster. Dette er i alt 30 breve. Derudover er der også 3 lash combs og 3 par silikoneforme i forskellige størrelser. De kan genbruges og kan trimmes til den ønskede bredde efter behov.

Formlerne for produkterne inkluderet i sættet er også bemærkelsesværdige. De indeholder først og fremmest alle hydrolyseret keratin og lanolin – takket være dem er vipperne i fremragende form efter lamineringen, de er genoprettet og er beskyttet mod vandfordampning. Produkterne indeholder også olivenolie, avocadoolie og vindruekerne-, kokos og abessinske olier. Silke, arginin og panthenol sikrer også blødhed, glans og voluminøse vipper.

2. Fleeky Lashlift Kit

Fleeky eyelash lift kit kommer i pink emballage og er også et godt valg til personlig brug. Den indeholder de nødvendige produkter og tilbehør, der er nyttige under påføringen. Hvilket tilbehør taler vi om? Du får to par silikoneforme, lim, to vippebørster, fire application picks og to combs. Alt dette kommer til en ret attraktiv pris. Dette skyldes dog til dels, at sættet kun muliggør 2 til 4 anvendelser. Hvis du vil udføre flere lamineringer, skal du vælge en dyrere og større udgave, som sikrer 5 til 10 applikationer.

3. Thuya eyelash lift kit

Et omfattende sæt, der ikke kun fungerer godt til øjenvipper. Thuya mærkets produkt giver dig mulighed for at pleje de sarte vipper og uregerlige øjenbryn på samme tid. Dette er muligt på grund af det faktum, at Thioglycolsyre er hovedingrediensen i Thuya gelen.

Sættet fra Thuya indeholder tre flasker á 15 milliliter hver – lim, permanent gel og neutralisator. Derudover leverer producenten et par silikoneforme og en rosentræspind. Efter lamineringen kan du regne med mørkere, nærede, løftede og bukkede øjenvipper i op til 8 uger.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Et stort udvalg af tilbehør, og formler rige på næringsstoffer. Sættet fra mærket MIYA LASH kan være et godt valg, når det kommer til at starte eventyret med gør-det-selv lash lift og lamination. Denne mulighed inkluderer en hel masse forskelligt tilbehør, der er fantastisk til at hjælpe dig med din første lash lamination.

Dette eyelash lift og lamination kit indeholder produkter der er rige på keratin og andre nærende ingredienser. Som et resultat, bliver øjenvipperne ordentligt næret efter proceduren. De er blødere og får glans og modstand for at undgå brud. Oven i det imponerer øjenvipperne selvfølgelig med deres buk og løft, som kun holder op til 6 uger.

5. Brow lamination and lash lift kit Protein Reconstruction System Zola

Et ekstremt simpelt kit til laminering af øjenvipper derhjemme. Brow&Lash Reconstruction System er et sæt ulig med andre i dette udvalg. Producenten forlod fuldstændigt den traditionelle tilgang til lash lift og laminering kendt fra skønhedssaloner, og valgte i stedet for enkelhed. Sættet indeholder ikke noget tilbehør. Den kommer ikke med nogen børster, lim eller silikoneforme, da de er unødvendige i dette tilfælde. Hvad får du i stedet for?

Brow&Lash Reconstruction System giver et vippeløft på blot 3 hurtige trin. Der er en flaske med et forskelligt produkt, til hver af dem. For at gøre processen nemmere er produkterne mærket med et nummer, der svarer til det rigtige trin i lift og lamination. Under styling processen bruges Protein Strong Lifting, Protein Fixer og Protein Care uafbrudt.

Dette lash lamination kit giver dog ikke lige så intense resultater som de andre. Alt sammen fordi produkterne påføres ligesom mascara – ved hjælp af en børste, uden at bukke vipperne. Alligevel er dette en interessant mulighed for kvinder, der leder efter den nemmeste løsning til at forbedre deres udseende.

6. Elleebana Lash Lift – lash lift starter kit

Et fremragende valg for professionelle kosmetologer der forventer kvalitet og et stort antal mulige anvendelser. The Elleebana Lash Lift kit vil være fantastisk til kvinder, der er professionelt involveret i øjenvippe behandlinger. Med dette sæt kan du udføre op til 60 applikationer.

Det er et meget vidtgående kit, som i tilføjelse af produkterne, indeholder silikoneforme, en metal applikator samt en skum remover og en børste. Producenten glemte heller ikke den illustrerede brugsanvisning.

Når vi taler om sættet fra mærket Elleebana, er det værd at nævne, at antallet af anvendelser derhjemme vil være tættere på 15. Hvorfor? Fordi producenten leverer 15 par breve med aktivator og 15 med neutralisator. Ved brug af dem kan du udføre 4 påføringer, men de skal udføres med korte intervaller. Derfor er dette meget mere omkostningseffektivt til professionelt brug.

Derudover er kittet ret dyrt. Det kan være et problem for mange kvinder, hvilket mere gør det til et valg for professionelle kosmetologer, der kan drage fuld nytte af dette sæts muligheder.

7. RefectoCil Eyelash Lift

Et lash lift kit der leverer resultater på kun 13 minutter derhjemme. RefectoCil produktet skiller sig positivt ud med hensyn til laminerings tid. Under et kvarter gør virkelig en stor forskel i forhold til de andre sæt. Naturligvis skal påføringstiden inkludere tid, der er nødvendig for at påføre produkterne og forberedelse til lash lift-behandlingen.

Når du køber dette sæt, får du alt hvad du behøver til lash lift og lamination i en æske. RefectoCil Eyelash Lift har nok til 36 anvendelser.

Hele sættets indhold kommer i en stilfuld makeuptaske. Indeni kan du finde en lash perm formel, neutralisator, lim, eyelash lifter samt to mini kosmetiske skåle og to børster. Når du vælger dette sæt, kan du regne med, at resultaterne varer i op til 6 uger.

Eyelash lift trin-for-trin – enkel styling derhjemme

Lash lift og lamination kan nemt udføres derhjemme med det rette kit. Hvordan skal det præcist gøres? Her er en trin-for-trin tutorial, for hvordan man udfører lash lift og laminering. Resultaterne vil helt sikkert være forbløffende.

Det er værd at huske på, at laminering af øjenvipper vil gå meget glattere, hvis du forbereder alle produkterne sammen med øjenvippe- og øjenbrynshampoo eller olie-fri makeupfjerner. Rens øjenlågene og vipperne grundigt. Vælg den rette størrelse til silikoneformene, alt efter øjets størrelse, din vippelængde samt ønskede buk. Sæt dem på øjenlågene og beklæd dem med lim. Vipperne skal børstes op på formene og skal omhyggeligt adskilles.

Påfør produkterne fra sættet én efter én, i henhold til producentens anbefalinger og anvendelsestid der er angivet i brugsanvisningen. Efter at have brugt alle produkterne (som regel er der 2-3 i sættet), er det nok at fjerne silikoneformene.