Hvordan laminerer man vipper derhjemme med et Nanolash Lash Lift Kit?

Nanolash Lash Lift Kit

Lange, fyldige og bukkede – det er enhver kvindes definition på perfekte vipper. Desværre er Moder Jord sjældent venlig, hvad det angår. Semipermanente extensions eller tidskrævende lash curlers fungerer ikke for alle. Derfor er det værd at vælge Nanolash Lash Lift Kit. Hvordan laver du dit eget lash lift derhjemme?

Hvad er lash lift og laminering?

Lash lift og laminering er en behandling, der er blevet meget populær. Men hvad er det egentlig for en metode, og hvad består den af?

Behandlingen bruger produkter, der primært er beregnet til at genopbygge vippernes struktur, men de gør også vipperne:

  • længere;
  • mere fyldige;
  • synligt bukkede.

Et lash lift udføres med silikone-stænger, der skaber forskellige buk, afhængigt af den valgte størrelse. Dette tilbehør er med i dit Nanolash Lash Lift Kit. Med dette kit, kan du lave dit eget lash lift uden at forlade huset. Det kræver bare tålmodighed og en lille indsats.

Nanolash Lift Kit

Nanolash Lash Lift Kit – hvad indeholder det, og hvordan bruges det?

Nanolash lift kit er lavet på en måde, der sikrer, at alle kvinder kan udføre deres eget lash lift derhjemme, uanset om du har erfaring eller ej. Sættet indeholder:

  • Lift – Step 1 – 10 x 0,5 milliliter poser;
  • Fix – Step 2 – også 10 x 0,5 milliliter poser;
  • Keratin Booster – Step 3 – samme kvantitet og kapacitet.

Udover de primære produkter til laminering, indeholder dette kit også det tilbehør, der skal til for at udføre behandlingen. Du modtager for eksempel silikone-stænger og Lash Lift-lim, der bruges til at sætte stængerne fast.

Det er nemt at bruge dette kit fra Nanolash til hjemmelaminering. Før brug skal vipperne dog forberedes ordentligt. Fjern al øjenmakeup, og tør vipperne grundigt. Vælg derefter stængerne i den ønskede størrelse, og påfør produkterne i den rette rækkefølge.

Hvert produkt skal påføres ca. 1 millimeter fra vippelinjen og sidde i 7–10 minutter. Før du påfører et nyt produkt, skal det forrige fjernes med en tør eller våd applikator.

Når dit lash lift er færdigt, fjerner du blidt silikone-stængerne, hvorefter du børster vipperne. Det er alt, hvad der skal til for at få smukke vipper med naturligt buk og uden en falsk effekt.

Hvor længe tager det at udføre et lash lift med Nanolash Lash Lift Kit?

Ligesom laminering, der udføres på en skønhedsklinik, giver hjemmelaminering ikke permanente resultater. Behandlingen skal gentages for at vedligeholde resultaterne. Men med et enkelt kit fra Nanolash kan du laminere vipperne op til 10 gange, så det er meget effektivt.

Resultaterne holder som regel i op til 8 uger. Det er dog værd at bemærke, at det afhænger af vippernes oprindelige tilstand. Beskadigede vipper har desværre brug for mere intens reparation. Nanolash Lash Lift Kit indeholder produkter fremstillet med naturlige og værdifulde ingredienser, der er gode for vipperne. De bidrager til at genoprette beskadiget hår, hvilket gør at et lash lift holder længere.

Lash lift og laminering derhjemme – resume

Ved at lave et lash lift og laminering derhjemme med dette kit fra Nanolash, sparer du både tid og penge. Behandlingen består af en række enkle skridt, der forvandler dit blik i lang tid.

Vippelaminering med Nanolash Lift Kit giver længere, mere fyldige og bukkede vipper og ernærer håret i dybden. Resultaterne er synlige, så snart du fjerner silikone-stængerne. Takket være denne behandling er det snart slut med lash curlers og adskillige lag mascara.