Gør-det-selv naturlig flydende blush

Der er utallige blush produkter på markedet, med konsistens fra mousse til væske. Hvis du er opsat på at købe en rigtig god blush skal du desværre være forberedt på at bruge relativt mange penge. Men der er selvfølgelig en anden mulighed: du kan lave din egen blush hjemme i køkkenet! Hvilke ingredienser skal man bruge?

De fleste ved at det er bedst for huden og helbredet generelt at bruge naturlige kosmetikprodukter. Disse produkter indeholder masser af vitaminer, mineralsalte, mikro-, og makroelementer. På trods af at de udløber relativt hurtigt ernærer de huden så snart man bruger dem. Hvad bør disse produkter indeholde? Det afhænger af hvilken hudtype du har. Uanset hudtype kan du dog med lethed finde alle de rette ingredienser i butikker som sælger biprodukter, i køkkenet, eller i haven.

Flydende blush til fedtet og kombineret hud

Hvis du gerne vil give dine kinder lidt blush kan du bruge rødbedejuice. Pres din egen juice eller køb den i supermarkedet. Duften af dette produkt kan beriges med lavendel eller rose hydrolater. Hæld lidt rødbedejuice i det valgte hydrolat og sæt blandingen til side i et par timer. Ryst blandingen engang imellem. Hæld derefter blandingen gennem en si og ned i en lille flaske med mørkt glas. Hvis du gerne vil have en mere intens farve kan du rive rødbederne på et rivejern og hælde blandingen gennem en si. Hvis du ikke vil bruge hydrolater kan du bruge aloe ekstrakt i stedet.

bestmakeup2

Flydende blush til tør hud

Den mest grundlæggende ingrediens i blush er glycerin som fugtgiver tør hud. Dæk hakkede rødbeder med glycerin og varm dem op i en vandbad i cirka 20 minutter. Hæld derefter blandingen gennem en si og hæld den på flaske. Tilsæt eventuelt aloe ekstrakt eller roseolie. Æteriske olier diversificerer generelt kosmetikkens duft.

Flydende blush: praktiske tips

Rødbede blush er et naturligt kosmetikprodukt, hvilket betyder at det hurtigt udløber. Du kan med lethed se når produktet ikke længere kan bruges, da det skifter farve. I de fleste tilfælde bliver det en mørk orange/brun nuance. Hvis du gerne vil have lidt orange i din blush kan du tilføje en smule gurkemeje.

Glycerin er fantastisk mod tør hud, især om vinteren. Derudover fungerer det også som et godt smøremiddel for sensitiv hud. Det anbefales at folk som foretrækker en lys konsistens bruger blush fremstillet med aloe eller hydrolater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *