VURDERING AF BRYNBLYANTER Sådan vælger du den bedste og mest anbefalede brynblyant!

Hvilken brynblyant er bedst?
Hvordan vælger man en god brynblyant?
Hvilken brynblyant vil du anbefale?

Kosmetologer bliver konstant stillet disse spørgsmål, og disse spørgsmål er ofte søgt på online. Det er egentligt ikke så mærkeligt: perfekt definerede bryn har været på mode i mange sæsoner nu, og en god gammeldags brynblyant er stadig det mest populære brynmakeupprodukt. Dette skyldes at det giver dig mulighed for nemt at skabe fyldige og præcist defineret brynmakeup: brynene kan foruden omridsoptegnelse og definering, også få farve og man kan skabe hårlignende strøg i de sparsomme områder. En god øjenbrynsblyant er et absolut must-have i enhver makeuptaske. Hvad er den mest anbefalede brynblyant? Hvordan vælger man den bedste? Her er alle svarene! Se vores topvalg nedenfor

Brynblyanter – spørgsmål og svar

Hvordan vælger man en brynblyant?

For mange kvinder kan dette valg give anledning til en del overvejelser. Det vigtigste er at undgå at vælge en nuance, der er for mørk til dine bryn, da den i så fald vil få dine ansigtstræk til at se hårde ud og faktisk kan det få dit ansigt til at fremstå ældre! Hvis du vil finde den bedste brynblyant, skal du finde en nuance, der er lidt lysere end din naturlige brynfarve. Makeupartister anvender også ofte en brynblyant der er en tone mørkere på halen af brynet, da den skal være mørkere og mere udtalt end resten af brynet.

Hvordan udfylder man brynene med blyanten?

Det er meget nemt at udfylde dine bryn med en brynblyant, og det er bestemt det, der gør dette produkt så populært. Brynblyanter er alsidige og alligevel meget præcise, og det tager ikke lang tid at mestre påføringsteknikken. Før du begynder at udfylde dine bryn, kan du med fordel børste dem opad med en spoolie. De bedste brynblyanter kommer med en indbygget spoolie, så du altid har en ved hånden. Skitsér dine øjenbryn og definer deres form. Udfyld nu hullerne ved at skabe hurtige og korte strøg med spidsen (du kan også bruge en mørkere nuance til at efterligne ægte brynhår). Næste trin er at udfylde hele brynet med farve, husk at holde brynhalen mørkere og inderkanten lysere.

Kan en brynblyant bruges til øjenmakeup?

Det kan den faktisk godt! Den perfekt bløde og formbare spids på de bedste brynblyanter fungerer udmærket som eyeliner. Husk dog, at selvom en brynblyant kan bruges til øjenmakeup, er en øjenblyant ikke særlig velegnet til brynmakeup – dens spids er ikke så holdbar, den tværer ud i løbet af dagen og giver ikke så præcise makeup-resultater.

VURDERING AF BRYNBLYANTER – Vælg den bedste og mest anbefalede brynblyant!
Lad os så springe til den gode del. Du kom her for at finde ud af, hvilken brynblyant der er den bedste. Vores topvalg hjælper dig med at finde din favorit, så du ikke behøver spilde penge på fejlkøb. Find ud af, hvad der er den mest anbefalede brynblyant, og tjek vores anmeldelser!

BRYNBLYANTER – VORES FAVORITTER

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

brynsbryant nanobrow

Nem påføring 5/5 ★★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturligt udseende nuancer 5/5 ★★★★★
Holdbarhed 5/5 ★★★★★
Tip 5/5 ★★★★★
Hårdhed 5/5 ★★★★★

nanobrow.dk

Hvilken brynblyant er så den bedste? Der er absolut ingen tvivl om, at det er NANOBROW. Mød den nye og unikke blyant, der kombinerer de bedste egenskaber fra alle de hidtil bedste brynblyanter for at levere den ultimative præcision. Den imponerer med sin raffinerede ultratynde spids af perfekt blødhed, fire smukke intense nuancer, der passer til enhver hudtone, og sidsst men ikke mindst dens enestående holdbarhed, samtidig forbliver den nem at fjerne. For at fjerne denne brynmakeup, kræves der ikke de kraftigste makeupfjernere og heller ikke gnidning af huden, hvilket i øvrigt svækker øjenbrynshårene. Denne brynblyant er den absolut perfekte brynblyant til både de uøvede i brynmakeup-kunsten og de professionelle brynmakeup-artister. Den kommer med en indbygget spoolie og har alt det nødvendige til at lægge fuld øjenbrynsmakeup med kun ét produkt! Produktet er super præcist! Det hjælper dig med at skitsere dine bryn for at definere deres perfekte form samt udfylde dem med farve og efterligne ægte brynhår. Ikke sært, at denne brynblyant er anbefalet så meget. Til sidst en dejlig overraskelse: Nanobrow Eyebrow Pencil kommer til en god pris for så høj kvalitet! Et sandt mesterværk!

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Ultra-Slim

Nem påføring 5/5 ★★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturligt udseende nuancer 4/5 ★★★★
Holdbarhed 4/5 ★★★★
Tip 5/5 ★★★★★
Hårdhed 5/5 ★★★★★

Listen over de bedste brynblyanter ville ikke være komplet uden dette ikoniske og legendariske produkt: Anastasia Soare er en af de bedste bryneksperter, derfor er det ikke underligt, at brynblyanter, Brow Wiz, er så stærkt  anbefalet og får strålende anmeldelser. Alligevel er det efter alle disse år uden tvivl en bestseller i skønhedsbranchen og en af de første øjenbrynsblyanter med en udtrækkelig spids. Ligesom Nanobrow-blyanten skal den ikke spidses! Formlen er smudsafvisende og slidstærk, og ligesom sin forgænger giver den dig mulighed for at opbygge dækningen, da spidsen er formbar og behagelig og samarbejder fint med din hud under påføringen. Du får masser af valgmuligheder da den findes i 10 nuancer. Er dette så den bedste brynblyant? Der er en lille ulempe: nemlig den svimlende høje pris. Derudover kunne den sorte nuance være en smule blødere.

3. Preicisely My Brow by Benefit Cosmetics

Nem påføring 5/5 ★★★★★
Pigmentering 4/5 ★★★★
Naturligt udseende nuancer 4/5 ★★★★
Holdbarhed 5/5 ★★★★★
Tip 5/5 ★★★★★
Hårdhed 4/5 ★★★★

Enhver, der er interesseret i makeup, skal kende Benefit-mærket. Det er et af de mere populære mærker, der er kendt for sine brynmakeupprodukter. Den har innovative løsninger, som blyanten, der ligner en firefarvet pen. Er Precisely My Brow så den bedste brynblyant? Den fungerer bestemt godt til pletfyldning i sparsomme øjenbryn. Spidsen er tynd og efterligner ægte øjenbrynshår for at få dem til at ligne dine egne, plus blyanten holder hele dagen. Nem påføring og god holdbarhed gør dette produkt til en af de mest anbefalede øjenbrynsblyanter. Ekstrapoint for designet!

4. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine

Nem påføring 4/5 ★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturligt udseende nuancer 4/5 ★★★★
Holdbarhed 5/5 ★★★★★
Tip 5/5 ★★★★★
Hårdhed 4/5 ★★★★

Øjenbrynsblyanten, der er skabt af musikstjernen Rihanna! Den overrasker med et imponerende udvalg af nuancer (14 farver!), holdbarheden er rigtig god og dens raffinerede spids udmærket. Fenty Beauty brynblyanten kommer med en tilbagetrækkelig spids og en indbygget usædvanlig padleformet børste, som hjælper dig med at børste dine buer før og efter makeup. Dette er uden tvivl en anbefalet brynblyant på grund af dens verdensberømte skaber. Formlen giver den matte finish, du uden tvivl vil elske. Denne brynblyant er også vandfast.

5. HUDA BEAUTY #BombBrows Microshade Brow Pencil

Nem påføring 4/5 ★★★★★
Pigmentering 4/5 ★★★★
Naturligt udseende nuancer 4/5 ★★★★
Holdbarhed 5/5 ★★★★★
Tip 5/5 ★★★★★
Hårdhed 4/5 ★★★★

Denne brynblyant er måske ikke den nemmeste at bruge, og dens nuancer ret begrænsede i sortimentet og farvetonerne, men dens præcise spids og slidstærke og smudssikre formel gør den også til en ret anbefalet brynblyant. Huda-mærket er blevet berømt for dets fremragende øjenskyggepaletter. BombBrows Microshade Brow Pencil skulle være kronen på hele makeupkollektionen. Hvis du håber på kraftig holdbarhed, skal du vide, at dette er en vandfast brynblyant. Hårdheden af spidsen kan diskuteres. Nogle elsker denne blyant, mens andre hævder, at den mangler et eller andet, eftersom Huda Beauty brynblyanten nogle gange pletter huden omkring brynene. Dette er mest et produkt for professionelle.

6. Too Faced Super Fine Brow Detailer

Nem påføring 4 /5 ★★★★
Pigmentering 5/5 ★★★★★
Naturligt udseende nuancer 4/5 ★★★★
Holdbarhed 4/5 ★★★★
Tip 4/5 ★★★★
Hårdhed 3/5 ★★★

Hvis du kæmper med sparsomme øjenbryn, er Too Faced-blyanten det bedste valg. Ifølge nogle makeupartister er dette den bedste brynblyant til tynde og sparsomme bryn. Professionelle makeupartister kan sandsynligvis anvende den ubesværet, men ikke alle elsker dens konsistens: konsistensen er nemlig blød og dens formel minder til forveksling om øjenblyanter. Den kan give pletter på huden omkring øjenbrynene. Den tynde spids hjælper med at camouflere sparsomme områder og efterligne ægte brynhår. Øjenbrynsblyanten fra Too Faced fås i otte nuancer, der spænder fra sort til grå, og pigmenterne skaber en ganske naturlig finish. Du skal vide, at selvom formlen er vandfast, tværes blyanten en smule ud, når du glider fingeren henover brynet. Et stort plus er pigmenteringen: den er fejlfri!