Vælg individuelle cluster vipper fra DIY Eyelash Extensions fra Nanolash!

Alle kvinder drømmer om et dragende blik. Men ikke alle kvinder kan prale af naturlige, lækre vipper da de ofte er svage, falder af eller knækker. Naturlige øjenvipper er normalvis svage og tynde. Men i dag kan enhver lave øjenvippe forlængelse med øjenvippe extensions uden at skulle tage til en skønhedssalon takket være DIY Lash Extensions!

øjenvipper extensions

Er det muligt at få øjenvippe extensions uden at besøge en skønhedssalon?

De fleste kvinder vælger at besøge en skønhedssalon for at få lavet semi-permanente øjenvippe extensions. Det tager fra 2 til hele 3 timer at få lavet, selvom de kun holder i 2-3 uger. Denne metode er ikke perfekt.

Vippelim og kunstige øjenvipper som vejer for meget, har en negativ effekt på de naturlige vipper. Efter flere år med semi-permanente vipper bliver de naturlige vipper svage, og kan begynde at falde af.

Derudover er disse semi-permanente vipper ikke en løsning for alle kvinder. Ikke alle vil være entusiastiske da øjenvipperne holder i flere uger, og ikke bare kan tages af, og man kan heller ikke ændre look hvis man ønsker det.

Derfor kan Nanolash falske øjenvipper – DIY Lash Extensions måske være løsningen! Disse er nemlig gør-det-selv klynge vippe extensions man selv kan påsætte derhjemme på kun 10 minutter.

 DIY Lash Extensions

Individuelle klyngevipper – opdag dette Premium produkt!

DIY Eyelash Extensions er et Premium produkt. Nanolash har gjort sig umage for at kunne imødekomme behovene hos selv de mest krævende kvinder. De færdiglavede klynge øjenvipper til at påsætte derhjemme kommer i to variationer:

 •  En enkelt boks – den består af 36 individuelle cluster øjenvipper hvor der er 8 forskellige styles at vælge imellem, og 3 længder (10, 13 og 14 mm).
 •  Et komplet sæt – ud over klynge øjenvipper, inkluderer sættet ekstra tilbehør som en bonder, en sealer, en remover og et værktøj fra Nanolash til at påsætte vipperne.

Producenten sikrer at brugen og påsættelsen af de kunstige øjenvipper derhjemme, ikke kræver nogen forudgående erfaring. Påsættelsen tager kun 10 minutter, og vipperne holder op til 5 dage.

Hvordan påsætter jeg DIY Lash Extensions?

Det er helt problemfrit at bruge DIY Lash Extensions. Dette fordi deres cluster øjenvipper er af rigtig høj kvalitet, og lavet til at kunne påsættes nemt. Alt du skal gøre er:

 • Påfør et tyndt lag af bonder og vent 30-60 sekunder indtil det bliver klistret;
 • Påfør de kunstige øjenvipper under dine naturlige øjenvipper, 1mm fra den naturlige vippekant
 • Pres blidt vipperne sammen;
 • Påfør sealeren på det færdige look for at fjerne den klistrede fornemmelse.

Takket være det store udvalg af DIY Lash Extensions kan alle kvinder lave lige præcis den øjenvippe forlængelse de ønsker. Disse falske øjenvipper som kan påsættes derhjemme, gør det muligt for dig at lave et ”Russian volume” look, lige så vel som et naturligt vippe look som kan bruges til hverdag.

Individuelle klyngevipper fra Nanolash som kan påsættes derhjemme – opsummering

Disse færdiglavede individuelle cluster vipper fra Nanolash som kan påsættes derhjemme er et produkt med uendelige fordele. Disse er specielle på grund af deres:

 • blødhed;
 • alsidighed;
 • tilpasningsevne som kan tilpasses individuelle behov;
 • lette påsætning på kun 10 minutter;
 • holdbarhed på op til 5 dage.

Det er den perfekte løsning til kvinder som drømmer om at kunne lave gør-det-selv klynge vippe extensions uden at skulle forlade hjemmet. Takket være Nanolash skal du ikke længere bekymre dig om at lave aftaler hos en skønhedssalon!

DIY Lash Extensions kan bruges af alle kvinder. De er de perfekte kunstige øjenvipper til bryllupper, arbejde, eller spontane photoshoot’s. De gør det muligt for dig at opnå et lidenskabeligt, og forførende blik på blot få minutter.