[TOP6] De bedste brynsæber – forbrugerbedømmelse. Hvilke brynsæber er de mest populære valg?

Har du hørt om det berømte Hollywood-trick med at bruge sæbe til hurtigt og smukt at style øjenbrynene? Sæbebryn er en trend, der er kommet for blive! Det er en genial måde at få fluffy, stilfulde øjenbryn på en hurtig måde uden at skulle bruge en masse smarte produkter. Du kan opnå sunde, fantastiske bryn ved hjælp af sæbe og en lille børste. Alle kan være med på trenden, da brynstyling med sæbe er ekstremt let. Hvilken brynsæbe skal man vælge? Vi har ledt efter den bedste brynsæbe til dig – her er vores top 6! Mød brynsæber, der er anbefalet af mange, testet for dig af mange forbrugere og også af os.

de bedste brynsæber

TOP 6 DE BEDSTE BRYNSÆBER – RANGERING

NUMMER 1. ★ NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP ★ BETRAGTES SOM DEN BEDSTE AF FORBRUGERNE

nanobrow eyebrow styling soap

Størrelse: 30g

Denne gel brynsæbe stryger frem på skønhedsmarkedet og med god grund. Den styler brynene i længst tid uden den ubehagelige følelse af klæbrig og stram hud i øjenbrynsområdet. De trendy og smukke sæbebryn kan lettest opnås med denne brynsæbe – næsten ubesværet. Dens behagelige, glatte og lidt gellignende konsistens ligner vaseline i sin konsistens. Nanobrow-sæben  er blød og formbar – den er nem og problemfri at skrabe på en børste (børsten leveres med sættet, og den er bøjet på en måde, der gør påføringen nem og hurtig). Sæben er langtidsholdbar og holder brynene på plads i flere timer, også buskede og tykke øjenbryn. Slutresultatet er hverken skællet, klæbrig eller fuld af uønskede hvide rester. Denne brynsæbe er effektiv, raffineret og perfektioneret ned til mindste detalje.

En stor fordel er, at Nanobrow-sæben virker uden vand: ingen grund til at gøre spoolien eller sæben våd for at style og sætte dine bryn! Det giver maksimal komfort og tillid til, at formlen er af perfekt konsistens hver gang – denne garanti kan ikke findes hos andre sæber, der kræver opblanding med vand.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap leverer ubesværet et lamineret brynudseende.  Ingen grund til at bruge penge på dyre behandlinger! Denne brynsæbe er nem at bruge: skrab en lille mængde ud på spoolien og brug den direkte på brynene, kæm brynene i den retning, du ønsker. Vupti! Så er sæbebrynene færdige! Formlen er fri for parabener og dyrevenlig. Ikke alene styler sæben brynene, den øger også volumen, hydrerer og beskytter hårene mod at spalte og blive svage. Dette produkt fungerer fremragende godt med andre brynmakeupprodukter.

FORBRUGERANMELDELSE OG VURDERING
➕ naturlig sammensætning
➕ vidunderlige resultater, dejligt udseende
➕ smukt design, stor størrelse, effektivt produkt
➕ ubesværet og hurtig påføring
➕ kræver ikke brug af vand
➕ leveres med en ideel spoolie
➕ fugtgivende og beskyttende formel
➕ uovertruffen langtidsholdbar præstation
➕ ingen hvide rester eller følelse af stram hud

➕ sæben er tilgængelig på www.nanobrow.dk

➖ Brug af øjenbrynssæben kræver øvelse

NUMMER 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS AND PREP MIST

Størrelse: 25 g

Denne brynstyling sæbe var en af de første på markedet, og da den kom ud overtog den hurtigt skønhedsmarkedet med storm. På det tidspunkt var det et populært valg, men det er svært ikke at være, når der ikke er nogen konkurrenter. Flere år efter kan denne brynsæbe stadig findes i mange butikker og online og er kendt over hele verden. Sæben fra West Barn Co. fungerer godt til brynstyling: den gør øjenbrynene fluffy og godt accentuerede. Den lille emballage kan være en ulempe, især når du tager prisen i betragtning.  Det er værd at nævne, at sæben passer til at kunne være i din selskabstaske, men for at bruge den foreslår producenten at den blandes med en speciel Prep mist først – dette vil hjælpe med at opnå de bedste resultater. Så hvis du virkelig vil have den med dig i tasken, så husk også at gøre plads i tasken til en 30 ml flaske. Brug af sæben fra West Barn Co. kræver fugtning før brug, hvilket forlænger stylingstiden og kan være lidt besværlig i morgentravlheden. Dens popularitet kan ikke benægtes – den vælges ofte af professionelle makeupartister. Du vil sætte pris på dette produkt for de plejende ingredienser, der nærer hud og hår. Den består nemlig af intet mindre end 100% naturlige ingredienser.

FORBRUGERANMELDELSE OG VURDERING

➕ naturlig sammensætning
➕ design
➕ bekvem emballage
➕ fugtgivende formel
➕ smuk effekt på brynene

➖ efterlader hvide rester
➖ tør tekstur, svarende til en almindelig håndsæbe
➖ kræver en separat købt speciel mist for at aktivere
➖ holder ikke så længe

NUMMER 3. ANASTASIA BEVERLY HILLS PANDE FRYS STYLING VOKS

Størrelse: 8g

Anastasia Beverly Hills har været det bedst sælgende mærke i årevis og har produceret fantastiske brynprodukter. Har dette mærke så tillige skabt den bedste brynsæbe? Tja, det tilbyder en brynsæbe, men den er helt anderledes end andre brynsæber. Anastasia Beverly Hills sæben er anderledes, fordi den har en speciel voksformel. Produktet beskrives som sæbe og voks på samme tid, der kombinerer fordelene ved begge elementer. Produktet fungerer utroligt godt, når man former og styler øjenbrynsbuerne. Brynsæben vil appellere til mange, hvad endten man er udstyret med sparsomme eller kraftige øjenbryn, da voksen er tung og tyk i teksturen. Denne vokslignende brynsæbe forbedrer hårenes udseende; Voksolierer og tilføjer brynene glans samt beskytter mod udtørring og negative eksterne faktorer. Dette produkt styler rigtig godt, selvom ydeevnen ikke er så stor – produktet overlever op til en holdbarhed på et par timer. En af denne sæbes fordele er, at Anastasia Beverly Hills-sæben ikke behøver opblandes med vand. Produktet leverer en vidunderlig effekt af løftede brynhår på et øjeblik. Produktet er dyrevenligt og vegansk. Sæben fra Anastasia Beverly Hills leverer et fabelagtigt look uden flager og uden at efterlade hvide rester.

FORBRUGERANMELDELSE OG VURDERING
➕ naturlig sammensætning
➕ let påføring, behagelig at bruge
➕ smukt design
➕ fugtgivende formel
➕ kræver ikke brug af vand
➕ dyrevenlig
➕ beskytter hårene
➕ øger glansen

➖ holder kun op til et par timer
➖ lille størrelse
➖ høj pris
➖ overbelaster tynde og sarte øjenbryn

Nummer 4. TOOD TURN IT ON SOAP BROWS

Størrelse: 57g

En af de mest populære brynsæber fra øverste hylde. Mærket er ikke så berømt som de foregående, men det modtog mange fantastiske anmeldelser. På et tidspunkt var denne brynsæbe efterspurgt! Men i dag betragtes det som old-school og lidt forældet, da det skal blandes med vand før brug, hvilket kan føre til forskellige resultater gang for gang. TooD’s Turn It On Soap Brows er en sæbe med en kort ingrediensliste, der giver anstændigt hold og definition. For at opnå de bedste resultater er det nødvendigt at anvende et par lag. Selv producenten siger: eksperimentér for at finde det bedste forhold mellem vand og sæbe. Det betyder, at du ikke er sikker på, hvad du får, når du køber produktet. Et af dens plusser er, at metalemballagen kan genbruges, og teksten er trykt ved hjælp af sojabaseret blæk og materialer af fødevarekvalitet.

FORBRUGERANMELDELSE OG VURDERING
➕ naturlig sammensætning
➕ praktisk emballage, genanvendelig
➕ farvestoffer og tryk er naturvenlig
➕ fugtgivende formel
➕ anstændigt hold
➕ stor størrelse

➖ ikke så langtidsholdbar
➖ høj pris

➖TooD-børsten skal købes separat
➖ har brug for brug af vand
➖ der kommer flager efter et par timer

NUMMER 5. PATRICK TA MAJOR BROW SHAPING WAX

Størrelse: 5g

Patrick Ta, er kendt og respekteret over hele verden som professionel makeupartist og har skabt sin egen version af brynsæbe. Major Brow er en brynstyling sæbe, der formodes at give naturlige, fejlfri øjenbryn. Sæben fås i to varianter: gennemsigtig (alsidig og passer til enhver øjenbrynsfarve) og brun (gør brynhårene lidt mørkere). Her er vores råd: Vælg ikke den brune nuance, hvis farven på dine hår er meget mørke eller kølige. Sæben som er lavet på en voksformel indeholder røde og orange undertoner, som ikke ser godt ud på enhver øjenbrynsfarve. Da Patrick Ta skabte brynsæben, lænede han sig mod Anastasia Beverly Hill’s idé og skabte en vokslignende sæbe emballeret i en kompakt rosaguld-farvet emballage. Den gennemsigtige variant giver dig mulighed for at skabe dejlige sæbebryn og opnå en lamineret bryneffekt. Dette er en anden slags sæbe, der fungerer uden vand. Vi kan godt lide dens plejende ingredienser, der plejer brynhår og fremmer deres vækst.

FORBRUGERANMELDELSE OG VURDERING 
➕ holder anstændigt længe
➕ vegansk
➕ indeholder vækstpeptider
➕ fri for parabener, sulfater og phtalater
➕ glycerin og olivenolie plejer brynhårene
➕ dyrevenlig

➖ meget lille størrelse
➖ høj pris
➖ ikke særlig effektiv
➖ kræver vand
➖ den farvede version er lidt skuffende

NUMMER 6. MAKEUP REVOLUTION SOAP STYLER

Størrelse: 5g

Smukt design, meget praktisk og kompakt. Soap Styler fra Makeup Revolution er en fremragende mulighed fra et kendt makeupmærke. Det giver dig mulighed for nemt at skabe sæbebryn. Produktet fremhæver og holder den skabte form på plads, så det laminerede brynlook kan opnås. Brynsæben disciplinerer brynene og sætter dem. Emballagen er meget æstetisk tiltalende. Den er også udstyret med en praktisk børste og et spejl. Makeup Revolutions Soap Styler kræver aktivering med vand, men producenten hævder, at for at få et stærkere greb kan brynsæben bruges tør.

FORBRUGERANMELDELSE OG VURDERING 
➕ dejlig emballage
➕ børste leveres med sættet
➕ opnår et lamineret bryn look
➕ kan bruges tør for at få et stærkere hold

➖ meget lille størrelse 
➖ ikke specielt effektiv 
➖ høj pris i forhold til dens størrelse

➖ klæbrig

➖ leverer en effekt af øjenbryn sat med hårspray eller hårgel

➖ grov påføringsbærste

➖ resultaterne holder ikke ret længe
➖ det er svært at skrabe produktet op på børsten
➖ skal aktiveres med vand