TOP 5 Bedste Ansigtsserummer med Retinol Baseret på Brugervurderinger

Retinol bruges ikke kun af modne kvinder, hvis hud ældes. Denne kosmetiske ingrediens er som en investering i evigt, fejlfri hud, Hvis du også ønsker at holde din hud i perfekt form, så plej den med det bedste A-vitamin ansigtsserum!

Det bedste retinolserum

Valget af retinolprodukter er uden tvivl overvældende. De har forskellige komponenter og virkninger, selv de inkluderede former for retinol er forskellige. Produkterne omfatter ren retinol, derivater heraf, f.eks. yderst effektivt retinylpalmitat samt syntetiske stoffer: Retinylacetat og retinaldehyd. Når du vælger retinolbaseret ansigtsserum, så sørg for, at det indeholder den bedste version, f.eks. retinylpalmitat. Hvis du gør det, er du allerede halvvejs til succes. Vores anmeldelser af de bedste serummer med retinol vil sikkert også hjælpe dig.

TOP 5 Retinolserummer ifølge Anmeldelser

1. Nanoil Retinol Face Serum, 50 ml

Bedst for alle i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Nanoil Retinolserum, virkning

Det glatter selv dybe rynker.
Det giver huden fylde, som en naturlig ansigtsløftning.
Det giver dig en glat og udhvilet hud.
Det bekæmper akne og hyperpigmentation.
Det er baseret på den bedste form for retinol.
Det indeholder Punarnava-ekstrakt: et stærkt anti-aging stof.
Den kommer i en miljøvenlig glasflaske.

Kommentarer og anmeldelser af Nanoil Retinol Face Serum

Nanoils Retinolserum får de højeste vurderinger fra tusindvis af glade brugere, som gerne vil fortælle om de spektakulære resultater, de får. Ved at vælge dette serum får du den bedste retinol, der er stabil og effektiv, plus det ikke er oxideret, så du kan få mest muligt ud af retinolens styrke til at forbedre din hud og få den til at se ungdommeligt ud. A-vitaminen i dette serum er kombineret med Punarnava rodekstrakt, hvilket er en stærk antioxidant og en foryngende eliksir.

Serummet er let, absorberes perfekt og virker inde i huden for at aktivere cellefornyelsen og sikre huden mod skader. Hvad er effekten? Rynke- og pletfri, genoplivet, glat hud.

2. SESDERMA Reti Age Serum, 30 ml

Bedst for alle i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Sesderma Retinolserum, virkning

Det hæmmer hudens aldringsproces.
Det bekæmper mørke pletter.
Det booster hudens elasticitet og fylde.
Det forhindrer tør hud.

Kommentarer og anmeldelser af Sesderma Retinol Serum

Stabil form for retinol, ginkgoekstrakt, proteiner, mimetiske peptider, hyaluronsyre – en hel del ingredienser, der har en positiv virkning på huden.

Sammenlignet med andre serummer, indeholder denne ikke meget retinol, plus prisen er ret høj for et serum der indeholder alkohol og PEG’er. Ikke desto mindre giver serummet gode resultater, især for aldrende hud og dybe rynker.

3. LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk, 30 ml

Bedst for alle i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

LIQ CR Retinol Serum, virkning

Det hæmmer hudens aldringsproces.
Det reducerer pigmentpletter.
Det gør huden fastere og elastisk.

Kommentarer og anmeldelser af The LIQ CR Night 0,3% Retinol Silk

Dette natserum har en lille mængde retinol og kommer i en 30 ml flaske. Dette kan være et godt valg, hvis du aldrig har brugt retinol før, og du vil have huden til at vænne sig til den nye ingrediens og slippe af med fine linjer. LIQ CR serummet hjælper til at fjerne uperfektheder og pigmentpletter.

Det indeholder ren retinol, som genopliver epidermis og sætter gang i kollagens syntese. Serummet er tilsat lactobionsyre og E-vitamin. Det får gode udtalelser, men det er også mærket som værende komedogent af nogle brugere.

4. The Ordinary Granactive Retinoid 2%, 30 ml

Bedst for alle i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

The Ordinary Retinol Serum, virkning

Det forbedrer hudens fylde.
Det indeholder planteekstrakter.
Det har antibakteriel virkning.
Det opfrisker ansigtet og genopliver epidermis.
Det reducerer de første tegn på aldring.

Kommentarer og anmeldelser af The Ordinary Granactive Retinoid 2%

The Ordinary Granactive Retinoid 2% indeholder 2 former for retinoider. Det er synd at de begge er syntetiske. Dette produkt skylder helt sikkert sin popularitet til dets billige pris, men dets effekt er ikke noget særligt, når vi sammenligner det med andre retinoler.

Dette serum er et populært valg, fordi det er mildt og er et godt valg til daglig brug. Bortset fra de syntetiske retinoider indeholder det peberbladekstrakt og rosmarinekstrakt. Regelmæssig brug af dette serum udligner hudtonen og har antiinflammatorisk og antibakteriel virkning.

5. Revolution Skincare 0.5% Retinol Super Serum with Rosehip Seed Oil

Bedst for alle i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne

Revolution Skincare Retinol Serum, virkning

Det efterlader huden frisk og ungdommelig.
Det hjælper med at minimere fine linjer.
Det hydrerer og nærer effektivt.
Det er et vegansk og parfume-frit serum.

Kommentarer og anmeldelser af Revolution Skincare Retinol Serum

Dette serum har en plejende effekt og en lav koncentration af retinol. Den gennemsigtige glasflaske får os til at tvivle på serumets effektivitet (A-vitamin oxideres, hvis det ikke opbevares et mørkt sted, og så er det ikke længere er effektivt). Revolution Skincare Serum er beriget med  af vildrose olie, som faktisk er ansvarlig for den lysnende, antiseptiske og genoplivende virkning, produktet har. Nogle anmeldere siger, at det er lidt komedogent og ikke varer ret længe. Produktet er beregnet til brug om aftenen.