Hvilke brynpenne bør du vælge? Mød 5 af de bedste! [RANGERING]

Har du hørt om microblading? Dette er en af metoderne til permanent makeup udført med en fjerteknik. Eftersom ikke alle mennesker bryder sig om denne type behandling, leder de efter mindre invasive løsninger. Her er det at brynpenne kommer til undsætning – de er skabt på en sådan måde, at de giver samme nøjagtige resultat. 

Hvordan vælger man den bedste brynpen, når der er så mange forskellige at vælge imellem derude? For at lette denne opgave for dig, har vi udarbejdet en rangering af de 5 bedste brynblyanter, der giver dig mulighed for at lave makeup, der til forveksling ligner microblading.

TOP 5 AF DE BEDSTE BRYNPENNE – HER ER VORES RANGERING

Top #1 Nanobrow Microblading Pen

Størrelse: 1ml

Nanobrow-pennen er efter vores mening den bedste mulighed på skønhedsmarkedet. Med blot nogle få strøg skaber den bemærkelsesværdige og innovative brynpen en mikrobladseffekt. Du opnår unikke makeup-resultater lynhurtigt. Brynpennens vandfaste formel glider let hen over huden, beskytter den mod skader og skaber smuk makeup med lang holdbarhed. Den udfylder let og ubesværet både huller og pletter, forbedrer øjenbrynsbuerne og sikrer perfektion til alle detaljer, samt naturlig makeup der holder til alle vejrforhold. Denne brynpen er i stand til at tegne meget tynde linjer og efterligne rigtige hår. Dens applikator er inspireret af microblading-teknikken, og den camouflerer let enhver rest af imperfektion, der end måtte være, hvilket giver en tredimensionel makeup-effekt. Den specielle Nanobrow-pen fremhæver og fortykker hårene optisk. De intense, langtidsholdbare pigmenter giver dig god grund til at nyde dagen og ikke skulle løbe til spejlet hvert 5. minut  for at tjekke om nu også makeuppen sidder som den skal. Denne nøjagtige og glimrende brynpen er bestemt prisen værd! Lær mere: www.nanobrow.dk

Top #2 Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Størrelse: 0,5ml

Denne brynpen er designet med enhver kvinde i tankerne. Den skaber en microblading-effekt, og du behøver ikke bruge en hel masse energi og kræfter på din daglige makeup. Med denne brynpen får du dine bryns naturlige skønhed frem og omdefinerer nemt deres form. Den specialdesignede applikator tegner ultrafine, sarte linjer, der ligner ægte hår, hvilket skaber en tredimensionel effekt i makeup på samme tid. Det er det ideelle produkt til at give fylde til sparsomme, tynde, næsten usynlige bryn. For at opnå perfekte og naturligt udseende øjenbryn skal du holde pennen i en vinkel. Start din makeup fra midten og arbejd dig langs øjenbrynsformen ved at trykke spidsen blidt mod huden. Ønsker du en endnu mere intens effekt, skal du blot gentage processen.

Top #3 Mac, Shape & Shade Brow Tint

Størrelse: 0,95ml

En alsidig og innovativ brynpen, der på ingen tid definerer øjenbryn og giver naturlige og tredimensionelle effekter. Dette professionelle brynstylingredskab findes i et par neutrale og subtile nuancer. Vi er overbeviste om, at du ikke vil have problemer med at finde den rigtige nuance. Brynpennens applikator er dobbeltsidet: Den ene ende har en flydende liner, der fylder øjenbrynene med en smuk farve og giver dig mulighed for at intensivere dækningen, og den anden ende har en behagelig svamp, der gør skyggelægning mulig og giver de mest naturlige resultater. Denne brynpen er vandfast, så du behøver ikke bekymre dig om, at din indsats for at opnå fantastiske makeup-resultater bliver ødelagt i løbet af dagen. Mac, Shape & Shade Brow Tint er smudsafvisende, meget langtidsholdbar og former dine øjenbryn perfekt i et snuptag.

Top #4 Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Størrelse: 1ml

Denne brynpen vil helt sikkert overraske dig. Den er tredobbelt og bøjet, så den udfylder ethvert mellemrum og enhver bar plet i dine øjenbryn lynhurtigt. Fremhæv din naturlige brynform enkelt og hurtigt og fyld dem ud med en smuk farve. Milk Makeup brynpennen er kun lidt pigmenteret, og det er muligt at opbygge dækningen og intensiteten af farven, indtil du er tilfreds med den. Produktets vandfaste, langtidsholdbare formel glider ikke af i løbet af dagen – du er med andre ord sikret, at din makeup giver et perfekt look i 24 timer. Brynpennen er en kombination af brynpleje og styling i ét, da dens sammensætning omfatter hampefrøolie, solsikkeolie og aloe vera. Disse ingredienser fugter den sarte hud under dine øjenbryn. Brynpennen er vegansk og indeholder ingen animalske produkter.

Top #5 Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Størrelse: 0,77ml

Dette er en brynpen, der er inspireret af microblading-teknikken. Den fylder dine øjenbryn med en fortryllende, naturlig nuance, der sikrer en 24-timers microbladed bryneffekt. Den unikke Microfilling Pen garanterer naturligt udseende, samt perfekt skulpturerede øjenbryn der holder hele dagen lang. Dens tredobbelte applikator tegner tre ultrafine linjer på samme tid og efterligner ægte øjenbrynshår. Brynpennen er værdsat for sin vandfaste og udtværingsfrie formel. Produktet har vundet popularitet over hele verden. Den er nøjagtig, meget langtidsholdbar og nem at anvende, og den passer til alle øjenbrynstyper. Dine buer vil se tredimensionelle og glansfulde ud. Benefit Cosmetics brynpennen er en fantastisk mulighed for enhver makeupfan, der ønsker at skabe et strålende makeuplook.