Highlighting Foam Strips – En gamechanger i flertonet hårfarvning

Highlighting Foam Strips – En gamechanger i flertonet hårfarvning
Følger du de seneste frisørtrends? Så er det tid til at introducere Highlighting Foam Strips til din hårsalon! Det er et gennembrud i flertonet hårfarvning.

ColorCuts highlighting foam strips

Det maltesiske ColorCuts brand har lavet termisk strimler til enhver hårfarvningsteknik:

 • klassisk farvning
 • flerlaget farvning
 • ombre
 • sombre
 • balayage
 • flamboyage
 • reflekser
 • highlights

Sig farvel til sølvpapiret til at lysne kundernes hår. Desværre begår mange frisører den samme fejl. Folien sammen med afblegning kan forårsage skader, hårtab og tørhed. Brændt hår er et resultat af et iltningsmiddel kombineret med aluminium. Den høje temperatur får afblegningen til at virke hurtigt og aggressivt, og trænger dybt ind i hårets struktur. Den kemiske behandling fjerner fugt inde fra håret.

Du kan minimere skader ved at vælge de milde Highlighting Foam Strips til håret. Disse termiske skumstrimler optimerer hårtemperaturen, som sikrer ultimativ komfort til dine kunder.

Hvad får ColorCuts til at skille sig ud på frisørmarkedet?

Strimlerne laves fra et let materiale, der er mild på håret og nemt tilpasses til formen på en hånd. De unikke skumstrimler virker især godt på tyndt og svagt hår. Almindeligt sølvpapir kan ikke amtche dem på hverken udseende eller præstation. Strimlerne hverken revner, trækker i håret eller beskadiger huden eller håret. Ikke mere ubehag!

Skumstrimler irriterer og rasler ikke. De kan reducere farvetiden med op til 50%, så du kan behandle flere kunder i løbet af dagen.

De er lavet af helt bionedbrydeligt og økovenligt materiale, der er 80% genanvendt. Strimlerne kan maskinvaskes og genanvendes op til 3 gange uden at miste deres kvlaitet. En æske på 200 strimler holder op til 600 ganges brug. Strimlerne på 100×305 mm er klar til brug og kan foldes og klippes som du ønsker – og kan genanvendes.

Highlighting Foam Strips giver den ultimative komfort under arbejdet, både for professionelle ogkunder. De er et komfortabelt alternativ til sølvpapir og garanterer en langt hurtigere farveprocedure uden risiko for skade på håret. Disse ekstremt behagelige skumstrimler af polystyren kan strømline arbejdet for hele dit team.

genanvendelige wraps til hårfarvning

ColorCuts strimler sikrer fuld kontrol af din farvningsproces. De insulerer varme og sikrer luftcirkulation mellem lagene. Du kan være sikker på, at håret er sikkert og farven vil blive præcis som du ønsker. Det semi-transparente materiale giver dig friehden til at lave touch-ups og giver 100% kontrol over farvningsprocessen.

De farverige strimler hjælper dig med at skelne mellem nuancer, så du kan undgå fejl. De farverige skumstrimler er langt mere iøjnefaldende end det upraktiske sølvpapir. Materialet giver en særlig og komfortabel farvebehandling til dig og dine kunder.

Ønsker du at:

 • Skille dig ud fra konkurrenterne?
 • Få flere tilfredse kunder?
 • Bruge miljøvenlige materialer i dit arbejde?
 • Udføre sikre og moderne frisurer?

Vælg Highlighting Foam Strips – håraccessories lavet særligt til dig!

Mere information om ColorCuts produkterne kan findes på colorcuts.mt

highlight hårwraps colorcuts