Gå efter topkvalitet – Vælg Nanoil Argan Oil

nanoil ARGANOLIE

Nanoil Argan Oil er en olie rig på antioxidanter. Den er pakket med over 100 værdifulde ingredienser til et flot udseende, og derfor formår den at sløve hudens aldring samt fugte og opstramme huden. Hvis du leder efter et boost til din hårvækst, så vil denne olie også være et sikkert valg. Den får også dit hår til at skinne igen samt hjælpe enhver hudtype – endda fungere som et øjen- eller ansigtsserum.

Økologisk certificerede, koldpressede, uraffinerede, 100 procent naturlige og økovenlige arganolie af højeste kvalitet fra NANOIL indeholder alle de fantastiske ingredienser, der findes i Argan-nødder. Hver dråbe er fordelagtig og vil opgradere din daglige skønhedsrutine.

Hvad er særligt ved Nanoil Argan Oil?

Den perfekte komposition af ingredienser er den bedste ting ved det. Over 80 procent essentielle fedtsyrer! Det inkluderer linol- og oliesyre. Nanoil Argan Oil går godt sammen med alle hud- og hårtyper. Det er positivt bedømt for sin høje koncentration af vitamin E, squalen, carotener og butyrospermol, som er et naturligt solfilter. Olien bugner af ingredienser, som giver fantastiske fordele til vores udseende.

Hvad er effekten ved arganolien?

Nanoil Argan Oil giver masser af fordele.

  • Det udglatter ansigtslinjer og sløver hudens aldring.
  • Det stopper hårtab og styrker hårfolliklerne.
  • Det fremmer væksten af hår, bryn og vipper.
  • Det er et potent antioxidant, der forhindrer skader fra frie radikaler.
  • Det fremmer og nærer håret, så det efterlades flottere.
  • Det er et naturligt solfilter.
  • Det er et godt serum til ansigtet, kroppen og håret.
  • Det stimulerer reparationen af hudceller.
  • Det forhindrer vandtab mellem hudlagene.

Hvordan du bruger Nanoil Argan Oil er op til dig. Det kan være hår, krops-, ansigts-, hånd-, fod- eller neglepleje – alt hvad du kan komme i tanke om.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Til brug på håret

Nanoil Argan Oil er en fantastisk håroliebehandling, der styrker hårsækkene, nærer håret og genopretter glans og modstandskraft. Det beskytter også håret mod skader under varmestyling eller på grund af UVA/UVB stråler. Arganolie stopper krus og statisk elektricitet, og er et fantastisk serum til hårspidserne.

Til brug på kroppen

Gnid det ind i hud, der påvirkes af appelsinhud eller strækmærker for at fjerne dem. Nanoil Argan Oil har reparerende, opstrammende og nærende egenskaber, der vil forynge din krop. Huden bliver smidig og fugtet i dybden.

Til brug i ansigtet

Det er en god olie til OCM, som er en olierensende metode. Nanoil Argan Oil vil hjælpe dig med at fjerne selv vandfaste make-up produkter. Det holder huden ungdommelig og plejer den sarte hud om øjnene. Brug det som et natserum eller tilføjelse til dagcremen. Det vil hurtigt bringe hudens glød og sundhed tilbage.

Til brug på fødderne

Nanoil Argan Oil er en fantastisk fodcreme, der forbedrer huden på hælene. Tilføj den til et afslappende og nærende bad for at reparere og fugte tør, afskallende hud. Det vil holde hælene bløde og forhindre revner.

Til brug på neglene

Ingredienserne i Nanoil Argan Oil nærer neglepladerne og huden om dem. Det er den bedste behandling til spaltende, skrøbelige negle. Gnid det ind i neglene hver dag eller læg dine hænder i blød i det i et par minutter hver dag efter du har varmet olien en anelse op.

nanoil ARGANOLIE

Hvor kan man købe Nanoil Argan Oil?

Du kan finde Nanoils arganolie og andre produkter i online butikker eller www.nanoil.dk. Hvis du vælger den officielle side, så kan du læse mere om alle produkterne og skabe dit unikke NANOIL skønhedssæt for glødende hud, glansfuldt hår og flotte negle!