En ultrapræcis brynblyant med spoolie. Mød Nanobrow Eyebrow Pencil!

Du kan glemme alt om de rodede, fine og næsten usynlige øjenbryn takket være dette produkt!

Nanobrow Eyebrow Pencil er skabt for at sikre dig detaljeret og holdbar makeup, selvom du er ejer af ujævne og tynde buer. Produktet understreger den naturlige dine bryns naturlige skønhed. Det er vigtigt at forbedre dem uden at overdrive – dine øjenbryn skal passe til resten af dit ansigt.

Er du professionel makeupartist eller en total nybegynder? Nanobrow Eyebrow Pencil er et produkt, der passer perfekt til alle og til enhver anledning. Dette produkt vil gøre det nemt for dig at definere dine brynlinjer, udfylde bare pletter samt tilføje hårlignende streger – det er helt op til dig at bestemme, hvilken makeupteknik der passer dig bedst! Resultatet? Udtryksfulde, definerede øjenbryn udfyldt med smukke farver, der holder hele dagen lang.

øjenbrynsblyanten smitter ikke af

Nanobrow Eyebrow Pencil – bedømmelse

Pigmentering: Farver og deres intensitet er de vigtigste aspekter, som du bør tage i betragtning, når du vælger en brynblyant. At finde det perfekte match spiller den vigtigste rolle – det får nemlig din makeup til at fremstå meget naturlig og kunstig. Nanobrow Eyebrow Pencil findes i et par universelle farver, der matcher både kølige såvel som varme typer. Den intense pigmentering giver et effektivt produkt.

Spidsen: Den automatiske Nanobrow Eyebrow Pencil med den ultrafine spids og den specielle børste til kæmning af brynhår er altid klar til brug – du behøver ikke at spidse den som andre traditionelle blyanter. Definér din øjenbrynsform let og komfortabelt og tilføj individuelle små hår. Derudover er den formidabel til at udfylde huller og bare pletter.

Formel: Nanobrow Eyebrow Pencils bløde, cremede formel giver mulighed for hurtig og behagelig påføring. Den glider glat henover huden (et stort plus i tilfælde af følsom hud) og efterlader en fløjlsagtig finish. Produktet skaber naturlig makeup, men hvis du har lyst til et dristigere, mere naturligt look, skal du trykke blyanten hårdere mod huden. En ultrapræcis brynblyant med spoolie. Den er tværer ikke ud og smitter ikke af, hvilket garanterer at du ikke skal foretage nogen form for  touch-ups i løbet af dagen.

Hvordan virker Nanobrow Eyebrow Pencil?

+ Udfylder sparsomme områder og uregelmæssigheder med farve og fortykker øjenbrynsbuerne optisk
+ Tegner tynde streger, der ligner ægte øjenbrynshår nøjagtigt
+ Muliggør kortlæggelse af brynlinjerne selv
+ Sikrer lang holdbarhed, flere timers brynmakeup der hverken tværer ud eller smitter af 
+ Fløjlsagtig formel, der er dejlig for huden

Nanobrow Eyebrow Pencil – online anmeldelser

øjenbrynsblyanten multianvendelig

Leder du efter en god øjenbrynsblyant? Så husk at tjekke anmeldelserne online! Her er hvad de skriver om Nanobrow:

“Jeg er chokeret – jeg har allerede købt denne brynblyant 3 gange og skriver først nu min anmeldelse 😀 For mig er den bedre end både MAC og Anastasia Beverly Hills!!” (Natalia, 32)

“Min personlige favorit! Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil erstatte den. Den forbedrer øjenbrynene naturligt, tværer ikke ud og holder hele dagen lang ” (Nadia, 39)

“Denne brynblyant har den perfekte konsistens – den holder i lang tid, selv på dage, hvor jeg træner! Min makeup er aldrig ødelagt 🙂 En af fordelene ved den er den meget tynde spids og spooliebørsten, der giver en nem påføring og en fantastisk makeup-finish” (Magdalena, 26)

“Jeg opdagede denne øjenbrynsblyant ved et tilfælde og bestilte den på Black Friday (der er iøvrigt gode rabatter!), Den har en udtrækkelig spids den ene ende og en cool spooliebørste i den anden. Farven matcher mine øjenbryn (mørkeblond). Jeg prøvede mange andre produkter fra andre mærker, men jeg var ikke rigtig tilfreds. Jeg vil helt sikkert kun købe Nanobrow fremadrettet! (Inga, 41)

Nanobrow Eyebrow Pencil – hvor kan den købes?

Produktet er tilgængeligt på www.nanobrow.dk.