De 4 bedste bryngeler. Tjek vores favoritter ud!

En bryngel er et perfekt produkt til enhver kvinde, der ønsker at forbedre sine  øjenbryns udseende. Der findes masser af denne typer produkter på markedet, så det kan være ret svært at finde og vælge den bedste. Vi har været på sagen og grundigt undersøgt dette og har derefter lavet en mini-rangering af 4 af de bedste bryngeler, der giver dig mulighed for at lægge din makeup som en professionel.

Smuk, imponerende makeup uden nøje kortlagte øjenbryn? Næppe! Det er simpelthen ikke en mulighed, så du bliver nødt til at give dig selv en bryngel, der understreger dine brynhår, tæmmer dem og sætter dem for dagen.


MINI-RANGERING – TOP 4 BRYNGELER


Nummer #1 NANOBROW LAMINATION GEL

Brow lamination gel er skabt for alle og enhver kvinde. Den er vores favorit, fordi den har fået så glødende online anmeldelser. Den leverer strålende resultater på bare et øjeblik, så dine øjenbryn altid ser ud som om du lige har forladt en skønhedssalon. Nanobrow brow gel fremhæver og sætter brynhårene, hvilket giver et naturligt og fint resultat. Produktet findes i fire farver, herunder en gennemsigtig variant. Nuancerne kan let kombineres med hinanden. Formel, der er tilsat ricinusolie, sætter ikke blot hårene, den fremhæver også brynenes virkelige skønhed. Den fugter, nærer og regenererer brynhår, fremmer deres vækst, så de ser fantastiske ud til enhver tid. Den praktiske silikone spoolie kæmmer selv meget svært tilgængelige hår og sørger for at de bliver siddende i 24 timer, så der er ikke behov for at rette på makeuppen. Denne bryngel tæmmer og sætter uregerlige og usamarbejdsvillige hår og beskytter dem mod skader! Dette bemærkelsesværdige Nanobrow-produkt fungerer også godt til at fremhæve de bryn, der er farvet med en brynblyant, pudder eller anden makeup, da det er ideelt som sidste trin i makeup-lægningen. Du kan også style dine øjenbryn ved udelukkende at bruge bryngelen. Vælg den version, du foretrækker, og kom i gang! Denne bryngel giver stor værdi for pengene – det bliver hurtigt dit foretrukne brynstylingsprodukt.

Køb: www.nanobrow.dk


Nummer #2 GIVENCHY MISTER BROW GROOM

Denne gennemsigtige bryngel giver dig mulighed for at opnå et fænomenalt makeup-look. Hvis du er fan af “ingen makeup” trenden, er dette det perfekte valg til dig. Bryngelen tæmmer brynhårene på en naturlig måde, skulpturerer og øger volumen og elasticitet, så de er lettere at style. Den hurtigtørrende, ikke-overbelastende formel med vitamin B5 tager sig af hårene og nærer dem i  dybden. Den velformede spoolie er intuitiv og meget nem at anvende. Takket være denne bryngel får dine smukke øjne en præcis, vidunderlig ramme! Bryngelen fra Givenchy sikrer langtidsholdbare resultater uden klistrede hår, klumper eller overskydende produkt. Det er en definition af naturligt stylede øjenbryn, der holder hele dagen lang! Brug produktet alene eller i kombination med andre forskønnende produkter.


Nummer #3 ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW GEL MINI

Anastasia Beverly Hills Brow Gel er et produkt, der øjblikkeligt giver et fejlfrit look til enhver anledning. Mere udtryksfulde, tykkere bryn vil blænde med deres naturlige skønhed. Ved at vælge denne bryngel vil du føle, at du har et perfekt professionelt makeupredskab i hånden. Den præcise anvendelse er mulig takket være en lille, raffineret kegleformet børste. Tag den lille emballerede bryngel med overalt, hvor du går! Du er sikker på, at bryngelen trods sin størrelse holder længe, da den er meget effektiv og drøj. Læg din makeup, som du elsker det mest! Skab en tredimensionel effekt og en jævn, naturlig udfyldning med en fascinerende mat finish. Denne bryngel giver et langt hold og er vandfast, så øjenbrynene ser forbløffende ud under alle forhold. Nyd din fantastiske makeup skabt med bryngelen hver dag, du bruger den.


Nummer #4 TOO FACED BROW WIG EYEBROW GEL

Denne unikke bryngel giver effekten af fulde, tridimensionelle hår. Brow Wig styler, tykner og definerer buerne og frembringer deres virkelige skønhed. Den kontrollerede formel har gelfibre, der klæber til hud og hår og maskerer huller og pletter. Få bryn i XXL-størrelse på kun et øjeblik! Denne bryngel giver spektakulære og meget stilfulde “fluffy bryn”, hvilket betyder buskede buer, der tilføjer en ungdommelig charme og glød. Rige farvepigmenter intensiverer de naturlige farver og øger volumen – resultaterne vil stjæle dit hjerte.