Bryn Laminering – Sæsonens Mest Moderigtige Trend. Gør det Selv med Nanobrow Lamination Kit

Uanset om du beslutter dig for at laminere dine øjenbryn derhjemme, eller om du er en professionel, der er på udkig efter perfekte løsninger til din skønhedssalon, er bryn lamineringssættet fra Nanobrow Lamination Kit en pålidelig metode til langtidsholdbar brynstyling.

lamineringssæt til øjenbryn derhjemme

Hvad er øjenbryn laminering?

Brynlaminering er en semi-permanent skønhedsbehandling, der har til formål at forme øjenbryn i omkring 6 uger. Takket være lamineringsbehandlingen får du perfekt børstede, jævnt formede og voluminøse øjenbryn. Under laminering påføres thioglycolsyre (en ingrediens, der glatter håret, som desuden fortykker og former det) på øjenbrynene. Effekten af ​​bryn laminering varer op til to måneder. Det bedste er, at en brynløft-behandling i dag ikke nødvendigvis skal udføres i en skønhedssalon. Et godt brynlamineringssæt gør det nemmere at style dine øjenbryn selv, for at kunne nyde perfekt formede og fejlfrit udseende øjenbryn i mange uger, som du ikke behøver at lægge makeup på… medmindre du vil! Nøglen er at vælge et godt bryn lamineringssæt som Nanobrow Lamination Kit.

Nanobrow Lamination Kit – et komplet sæt til brynlaminering derhjemme eller i en skønhedssalon

nanobrow lamination kit

Gå til nanobrow.dk og se fordelene

Hvad er fordelene ved DIY bryn laminering med Nanobrow Lamination Kit?

Ud over den tilfredshed, der kommer ved at spare penge? Også bekvemmelighed og komfort! Fra nu af behøver du ikke længere lave aftaler med en kosmetolog for at style dine øjenbryn. Du behøver heller ikke spilde tid på at pendle eller sidde i salonstolen: DIY bryn laminering med Nanobrow Lamination Kit tager kun 20 minutter! Effekten varer omkring 6 uger, og sættet rækker til 10 laminerings behandlinger. Derudover er dette bryn laminerings sæt ekstremt nemt at bruge. Alle flaskerne er nummererede, så du ved præcis, hvad det næste trin er under din hjemmelaminering. Nanobrows brynløftningssæt kan tæmme selv de tyndeste bryn! Dette sæt giver dig den ultimative præcision under behandlingen.

Bryn laminering er en fantastisk behandling for alle, der:

 • har tykke øjenbryn, der er svære at håndtere
 • drømmer om perfekt formede øjenbryn, der ser fejlfrie ud fra morgen til aften
 • kan lide det naturlige øjenbrynslook, men kan ikke lide at lægge bryn makeup
 • værdsætter de seneste bryntrends
 • behøver ikke tænke på at style deres øjenbryn i ugevis
 • kan lide at forkæle sig selv
 • ønsker at have fuld kontrol over stylingprocessen og udseendet af deres øjenbryn

Hvordan bruger man øjenbryn laminering derhjemme?

Det er virkelig simpelt. Se selv:

 1. Forbered Nanobrow bryn lamineringssættet, rene, støvfrie vatrondeller, lidt vand og en oliefri makeupfjerner.
 2. Rens og tør dine øjenbryn. Husk at de skal være fri for olierester. For eksempel vil Nanobrow Micellar Makeup Remover fungere perfekt til denne opgave.
 3. Børst dine øjenbryn med en spoolie. Ræk ud efter limen fra sættet og påfør den på dine øjenbryn i cirka 30 sekunder.
 4. Tag nu flasken mærket Trin 1 og påfør opløsningen på brynene ved at børste dem opad og give dem den rigtige form. Hold produktet på i 5 til 8 minutter: Jo tyndere dine øjenbryn er, jo kortere skal du holde det på overfladen. Tør det af med en tør støvfri vatrondel.
 5. Det er tid til den anden og sidste opløsning mærket som Trin 2. Påfør på dine øjenbryn, fortsæt med at børste og style dem for at sikre, at øjenbrynene bevarer deres korrekte form. Efter fem eller otte minutter skal du tørre produktet af med en fugtig vatrondel. Børst dine øjenbryn. Det er alt! Du har lige afsluttet din første DIY-laminering! Nu kan du nyde dine smukke øjenbryn i seks til otte uger!

Hvor længe holder øjenbryn laminering?

Øjenbrynslaminering med Nanobrow Lamination Kit holder op til 8 uger. Det hele afhænger af tilstanden og tykkelsen af ​​dine øjenbryn. Derudover er kittet effektivt og holder til minimum 10 laminerings behandlinger, hvilket viser sig at være meget omkostningseffektivt, da hele kittet koster cirka lige så meget som én behandling hos en skønhedssalon.

Prøv denne trend på dine egne øjenbryn! Gå til www.nanobrow.dk og bestil Nanobrow Lamination Kit med bekvem og hurtig levering!

Kan man selv lave Brow Lamination?